Jeep Grand Cherokee Limited V8 Operacyjny
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Prace nad modelem idą dalej...
Wycięta tylna część bagażnika
W wyciętej tylnej klapie czegoś mi brakowało, więc postanowiłęm to coś dorobić. To element który jest częścią tapicerki. Tą część którą wyciąłem z tyłu niestety już sie nienadawałą do tego a żeby ją zamątować:
Wyszpachlowana i wyszlifowana karoseria:
Wycięta tylna część bagażnika
W wyciętej tylnej klapie czegoś mi brakowało, więc postanowiłęm to coś dorobić. To element który jest częścią tapicerki. Tą część którą wyciąłem z tyłu niestety już sie nienadawałą do tego a żeby ją zamątować:
Wyszpachlowana i wyszlifowana karoseria:
W czasie 4 dniowej przerwy od szkoły, z nudów postanowiłem zrobić parę elementów wyposażenia... . Może to być śmieszne ale poddałem się wersji która jest poniżej i która kosztowałaby mnie duuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...żo pracy i nerwów
(pierwsze pięć zdjęć):
http://www.autonav2000.com/PhotoGallery/Emergency.htm
A oto elementy:
Dywanik który znajdzie się w bagażniku. Zrobiłem go z ciękiej tekturki, nastepnie pomalowałem na czarno, a nastepnie gdy farba była świeża nałożyłem ''słynną'' husteczke (przynajmniej dla mnie) po czym pomalowałem jeszcze raz... Gdy już wszystko wyschło tylko wyciąłem i gotowe
Na zdjęciu widać przymocowany koc gaśniczy:
Widok ogólny:
Jak widać na zdjęciu zrobiłem krótkofalówkę i radiostację:
(pierwsze pięć zdjęć):
http://www.autonav2000.com/PhotoGallery/Emergency.htm
A oto elementy:
Dywanik który znajdzie się w bagażniku. Zrobiłem go z ciękiej tekturki, nastepnie pomalowałem na czarno, a nastepnie gdy farba była świeża nałożyłem ''słynną'' husteczke (przynajmniej dla mnie) po czym pomalowałem jeszcze raz... Gdy już wszystko wyschło tylko wyciąłem i gotowe
Na zdjęciu widać przymocowany koc gaśniczy:
Widok ogólny:
Jak widać na zdjęciu zrobiłem krótkofalówkę i radiostację:
Ostatnio zmieniony śr lis 02 2005, 20:58 przez WojtekG, łącznie zmieniany 2 razy.
Jako że fojer1 jest byłym strażakiem i zna się na rzeczy, podsunął mi pewną myśl na temat nawigacji w samochodzie operacyjnym, a mianowicie zrobienie map operacyjno-sztabowych które służą do wyszukiwania danego punktu, którego nie ma na mapie komputera pokładowego. Są one bardzo dokładne ponieważ są typowo wojskowe.
A oto zdjęcia:
A na tych zdjęciach widać zrobione pasy samochdowe:
A oto zdjęcia:
A na tych zdjęciach widać zrobione pasy samochdowe:
Wczoraj na modelarni wziąłem się za bagażnik i jak widać nawet niezle mi to wyszło. Skorzystałem z okazji i podkradłem gaśnice z mojego hummera pożarniczego, którego narazie odłożyłem na bok bo nie mam odpowiednich blach na zabudowę tyłu, a jak coś to sobie dorobię nową (to nie problem) i przykleiłem ją na boku bagażnika. Również poskładałem półkę na mapy sztabowe i pomalowałem ją na czarno.
Widoczna gaśnica i półka:
kokpit:
Widok ogólny:
Widoczna gaśnica i półka:
kokpit:
Widok ogólny: