Zygzak i Suka. Marcintoshowa relacja 4-kolowa.
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Marcintosh
- x 8
Witam
Można wiedzieć ile kosztowało Cię to cudeńko ?
I jakie są przewidywane koszty naprawy ?
Jestem wielkim fanem dwóch kółek także będę na pewno z wielką przyjemnością tu zaglądał, szczególnie, że będą to modele o dwóch jakże różnych skalach . Niedługo również stane się włascicielem motoru, prawdopodobnie Hondy MTX200, nie ma żadnego porównania do twojej fury, ale na razie nie jest mi potrzebne nic lepszego do jeżdzenia po lesie i nad jeziora bo nie mam prawka
Można wiedzieć ile kosztowało Cię to cudeńko ?
I jakie są przewidywane koszty naprawy ?
Jestem wielkim fanem dwóch kółek także będę na pewno z wielką przyjemnością tu zaglądał, szczególnie, że będą to modele o dwóch jakże różnych skalach . Niedługo również stane się włascicielem motoru, prawdopodobnie Hondy MTX200, nie ma żadnego porównania do twojej fury, ale na razie nie jest mi potrzebne nic lepszego do jeżdzenia po lesie i nad jeziora bo nie mam prawka
- Marcintosh
- x 8
Rozumiem, ze chodzi Ci o model Tamiyi (po to wymyslilem ten patent z kolorami, zeby nie bylo watpliwosci - luknij na wpis Dzoany). Nie pamietam doklanie. Chyba 150 Yuan albo cos w tym guscie.
Za zygzaka dalem 1900 funtow. Koszt naprawy bedzie jaki bedzie. Mam nadzieje, ze uda sie zamknac w tysiacu. Nie mam zamiaru oszczedzac i kleic go tasma klejaca i drutem jak to juz gdzies kiedys widzialem.
Uwazam, ze 2-setka na pierwszy motor to bardzo madry wybor. Przynajmniej bedziesz miec szanse pozyc wystarczajaco dlugo, zeby potem sprobowac cos wiekszego.
Za zygzaka dalem 1900 funtow. Koszt naprawy bedzie jaki bedzie. Mam nadzieje, ze uda sie zamknac w tysiacu. Nie mam zamiaru oszczedzac i kleic go tasma klejaca i drutem jak to juz gdzies kiedys widzialem.
Uwazam, ze 2-setka na pierwszy motor to bardzo madry wybor. Przynajmniej bedziesz miec szanse pozyc wystarczajaco dlugo, zeby potem sprobowac cos wiekszego.
- Marcintosh
- x 8
Marcintosh - nie wiem jak u was, ale w Polsce takie motocykle są sprzedawane z hasłami w opisach "jeżdżony turystycznie", "nie katowany", "funkiel nówka nie śmigana", "po glebie parkingowej", "lekko zarysowany" - a rzeczywistość okazuje się jak najbardziej czarna - sprzęt zdrowo przechodzony, co najważniejsze - sprzedawcy strasznie kłamią - w żywe oczy potrafią Ci wmówić że te ślady po spawaniu ramy "są fabryczne" !!
Ehhh.. kiedy nareszcie dojrzejemy ...
Ehhh.. kiedy nareszcie dojrzejemy ...
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
- Marcintosh
- x 8
Inbox. Niekompletny bo nie chcialo mi sie rokladac wszystkich czesci. No ale widac o co chodzi. Na tym etapie czesc modelu juz byla rozpoczeta.
Tlumiki sa generalnie dobrze spasowane ale widac minimalna szpare, wiec leci szpachel i jeszcze raz podklad. W przeciwienstwie do wiekszosci modeli motocykli, tlumiki w busie nie sa chromowane. Beda w kolorze alumium.
Silnik.
Musialem wykonczyc film, wiec jeszcze raz... silnik
Tlumiki sa generalnie dobrze spasowane ale widac minimalna szpare, wiec leci szpachel i jeszcze raz podklad. W przeciwienstwie do wiekszosci modeli motocykli, tlumiki w busie nie sa chromowane. Beda w kolorze alumium.
Silnik.
Musialem wykonczyc film, wiec jeszcze raz... silnik