Porady dla początkującego
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Muszę trochę wyjaśnić bo namieszałem
Chodzilo o to że jak zobaczyłem relacje z klejenia mustanga to zwatpilem i zacząłem szukać jakiegoś łatwiejszego modeluN00b pisze:Dzieki przez noc nieco sobie poczytałe forum i ABC. Musze powiedzieć że moja wiedza drastyczie wzrosła. I szykuję sie do pierwszej relacji, zastanawiam się nad modelem ale napewno coś znjadę.
musialem byc pijany jak to pisalem to mialobyc tak: Przeczytałem przed chwilą kolejną porcję porad, i wziąłem je sobie głęboko do serca. Jutro dojdzie mój mustang Następnym modelem po sklejeniu(bądź zepsuciu )tego na pewno będzie statek. [/N00b pisze:Przeczytałem przed chwilą kolejną porcję porad, i wziąłem je sobie głęboko do serca. Jutro dojdzie mój mustang Następnym odelem po sklejeniu(bądź zepsuciu )tego na pewno zajmę się jednostkami pływającymi.
- 82RObert82
Witam
Lepiej nie zagladaj do kieliszka tak wczesnie, na to jeszcze bedziesz mial jeszcze czas w swoim zyciu. Lepiej sklejaj modele
Jak juz pisal Piterski posty mozna edytowac, chyba ze chcesz zwiekszyc liczbe swoich postow
Pozdrawiam RObert
No to niezle zaczynasz, piejsz juz w takim wieku .N00b pisze: musialem byc pijany jak to pisalem [/
Lepiej nie zagladaj do kieliszka tak wczesnie, na to jeszcze bedziesz mial jeszcze czas w swoim zyciu. Lepiej sklejaj modele
Jak juz pisal Piterski posty mozna edytowac, chyba ze chcesz zwiekszyc liczbe swoich postow
Pozdrawiam RObert