BWP-2000? A co to jest?
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
No to fajnie zaczyna sie robic Rysie, Rosomaki, Irbisy, Hummery, Land Rovery, Honkery, i jeszcze dojda Dziki a logistycy dostana, przepraszam ale to bedzie najodpowiedzniejsze okreslenie, zajoba aby to wszystko do kupy scalic zatrzymajcie ja wysiadam, wspolczuje im. I po co te durne zalecenia ze maja byc transportowane przez C-130? Przecierz ich nie dostaniemy. Jak nie maja takich iformacji u siebie to nich zaczna czytac gazety do .............. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, rzut kszeslem, cisnienie juz w normie
Okonku
1. Na pierwszym zdjeciu jest Rosomak, a na drugim dopiero Rys
2. nie nie nie nic nie bedziemy smarowac
Dobranoc
Okonku
1. Na pierwszym zdjeciu jest Rosomak, a na drugim dopiero Rys
2. nie nie nie nic nie bedziemy smarowac
Dobranoc
USMC 3rd Force Recon Company Reenactor
Ciekawa dysputa się wywiązała...hm... Messer, zadałeś sentencjonalne wręcz pytanie...A CZY MUSIMY...? Oczywiście że musimy... Jesteśmy biednym krajem, z biednymi nikt się nie liczy, więc musimy brać to co pod pozorem pomocy wciska nam agresywna gospodarka amerykańska.....bezpośrednio od nich lub za pośrednictwem firm z udziałem ich kapitału...hm... smutne , ale prawdziwe....
Hahahahah jeśli tak przy okazji słyszał ktoś o programie-systemie „ECHELON”, to za wypisywanie wyrazów kluczowych, w tym przypadku o treściach wyraźnie anty (w przekonaniu ich chorych z wrażenia główek....hihihihi) „hamerykańskich” jesteśmy „sniffowani” i nagrywani....Pozdrawiam panów ślęczących przy monitorach i czytających nasze wynurzenia...hihih...hm... paranoja.... ot taka, przepraszam mała dygresja...
Hahahahah jeśli tak przy okazji słyszał ktoś o programie-systemie „ECHELON”, to za wypisywanie wyrazów kluczowych, w tym przypadku o treściach wyraźnie anty (w przekonaniu ich chorych z wrażenia główek....hihihihi) „hamerykańskich” jesteśmy „sniffowani” i nagrywani....Pozdrawiam panów ślęczących przy monitorach i czytających nasze wynurzenia...hihih...hm... paranoja.... ot taka, przepraszam mała dygresja...
Jak Bozia da naszym politykom rozum to wydzierżawimy od Niemców sprzęcior, którego zamówili podobno w nadmiarze:
http://www.aeropresse.com/les_plus/fich ... _A400M.php
http://www.aeropresse.com/les_plus/fich ... _A400M.php
O ile to bedzie latac No ale A-380 pokazal , ze zachod potrafi i pewnie cos z tego wyjdzie . Sam nie wiem dlaczego ale mi bardziej podoba sie An-70 i wiem , ze moge o tym zapomniec tak szybko jak wbilem sobie do glowki . Nie ta strona swiata a wiec jest BE Yunior dzieki za wyjasnienie . No tak wiedzialem ale jakos mi to z banki wylecialo