11 listopada - zabawa z nagrodami
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Wujek Andrzej
- x 2
... udało się .
Serdecznie dziękuję Kartonwork ! Serdecznie dziękuję Lechu !
Ponieważ istnieje taka możliwość to wybieram " Żubra " . Wybór dyktuje mi chęć zaspokojenia ciekawości odnośnie modeli CardPlane / nie miałem z nimi dotychczas do czynienia / w części również moja niezaspokojona ostatnimi czasy ... pazerność .
P.S. Ciężkie westchnienie mówicie ? Zatkało mnie ...
Pozdrawiam zwycięzców i całą resztę Krewniaków .
Serdecznie dziękuję Kartonwork ! Serdecznie dziękuję Lechu !
Ponieważ istnieje taka możliwość to wybieram " Żubra " . Wybór dyktuje mi chęć zaspokojenia ciekawości odnośnie modeli CardPlane / nie miałem z nimi dotychczas do czynienia / w części również moja niezaspokojona ostatnimi czasy ... pazerność .
P.S. Ciężkie westchnienie mówicie ? Zatkało mnie ...
Pozdrawiam zwycięzców i całą resztę Krewniaków .
-
- x 8
-
- Bartosz B.
- x 7
Wreszcie udało mi się coś wygrać, jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwy . Dziękuję organizatorom i sponsorom tego konkursu.
Jeżeli istnieje taka możliwość to również wybieram " Żubra "
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a naszych „nowych” kolegów zachęcam do czytania forum które jest skarbnica wiedzy (może dzięki temu wygracie kiedyś w podobnym konkursie ).
Adres zaraz podam na pw
Jeżeli istnieje taka możliwość to również wybieram " Żubra "
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, a naszych „nowych” kolegów zachęcam do czytania forum które jest skarbnica wiedzy (może dzięki temu wygracie kiedyś w podobnym konkursie ).
Adres zaraz podam na pw
- Wujek Andrzej
- x 2
- Bartosz B.
- x 7
-
Jeżeli modele dotarły w dobrym stanie to teraz czekamy na ciekawe relacje z budowy.
Podziękowania należą się przede wszystkim wydawcy czyli Lechowi, który jako jeden z nielicznych dobrze rozumie i wdraża w życie propagowanie modelarstwa wśród internautów. Możemy się więc spodziewać podobnych akcji w niedalekiej przyszłości.
Podziękowania należą się przede wszystkim wydawcy czyli Lechowi, który jako jeden z nielicznych dobrze rozumie i wdraża w życie propagowanie modelarstwa wśród internautów. Możemy się więc spodziewać podobnych akcji w niedalekiej przyszłości.