Z tego co Poste wyrabiał w muzeum ze swoją cyfrówką to raczej pierwsza będzie haubica , ale mam propozycje zmobilizujmy wspólnie MISTRZA do przestawienia kolejności. Może w przyszłym roku się uda.
KLUB MODELARSKO - HISTORYCZNY ,, SOKÓŁ"- Radom.
Ostatnio zmieniony wt lis 15 2005, 20:33 przez Pt-47, łącznie zmieniany 1 raz.
A co Cię Paweł trzyma ? Może to dobry moment i ten właśnie model . Wykorzystać wannę kadłuba i koła a także gąsienice z jakiegoś gotowego "plastika" ... reszta należy do Ciebie .
Na podstawie Twej pracy znacznie łatwiejsze byłoby odwzorowanie w kartonie . Prosta wymiana doświadczeń i materiałów .
Widzisz Andrzeju, już od dawna mam zamiar zrobić coś od podstaw, żeby się przekonać czy dam rade, mam nadzieję, że uda mi się to zrealizować w jakiejś najbliższej przyszłości. Niestety na czas obecny zostałem postawiony przed pisaniem pracy dyplomowej i jej bronienia także, na projekt "Mazur" bądź "BAT-M" na razie się nie zdecyduje aby nie zaczynać relacji a potem jej nie kontynuować.
Kolejna sprawa Gulus nadmienił, że mam w planach budowę modelu od podstaw jeśli się zdecyduję to będzie to BAT-M, do którego to otrzymałem solidną dokumentację od Grzegorza za co w tym miejscu serdecznie dziękuje.
Słowo się rzekło. Odnalazłem ten rysunek, jest trochę chaotyczny, robiony na gorąco po powrocie ze Skarżyska
ale można z niego odczytać jaki Mazur jest: