Czym Modelarz Się Poruszają - Czyli "Moje Autko"
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Marcintosh
- x 8
Re: FIATY? a WŁASNIE, ŻE FIATY
Czy to znaczy że mój Trabant jest mocniejszy [39KM] niż Cienias? No tego to nie wiedziałemkainek pisze:...hmm a nie przypadkiem 703 ok 30 km ?...
Pozdrawiam - AlaN
nie ma to jak stara wysluzona pietnastoletnia toyota corolla wagon
Samochod nie do zdarcia
samochodzik ten po dachowaniu o wlasnych silach byl w stanie dojechac spowrotem do domu.
Sam ja wyklepalem i wyremontowalem mimo ze z mechanika samochodowa to ja mialem tyle do czynienia co doctor quinn z medycyna ;)
W kazdym razie przeszla juz 2 prrzeglady techniczne od tamtego czasu:D
Samochod nie do zdarcia
samochodzik ten po dachowaniu o wlasnych silach byl w stanie dojechac spowrotem do domu.
Sam ja wyklepalem i wyremontowalem mimo ze z mechanika samochodowa to ja mialem tyle do czynienia co doctor quinn z medycyna ;)
W kazdym razie przeszla juz 2 prrzeglady techniczne od tamtego czasu:D
Opel Corsa C 1.2 nJoy (kupione w IX.2003)
calkiem zrywne autko (bmwiaki na gazie spod swiatel nie maja szans)
kupilem nowke okazyjnie z salonu z klimatyzacja i czulnikiem cofania oraz z fajnie grajacym radyjkiem z CD i sterowaniem z kierownicy (oczywiscie kolko obszyte skora) - do dzis nie mialem zadnej awarii a przejechalem juz 55tys km.
calkiem zrywne autko (bmwiaki na gazie spod swiatel nie maja szans)
kupilem nowke okazyjnie z salonu z klimatyzacja i czulnikiem cofania oraz z fajnie grajacym radyjkiem z CD i sterowaniem z kierownicy (oczywiscie kolko obszyte skora) - do dzis nie mialem zadnej awarii a przejechalem juz 55tys km.
-
- x 1
- Marcintosh
- x 8
- Sebastian B.
Ostatnio w sumie przez przypadek nabyłem Fiata 167 , handlowa nazwa pojazdu Alfa Romeo 155 , podobno fiat rdzewieje już w katalogu , to prawda ale ten model ma jeden plus ; silnik 1,8 TS , 130 KM , niby nie dużo a i sam byłem przyzwyczajony no do deczko lepszych parametrów ale.... no właśnie to co w nim najlepsze , budzi się z ospałego trybu od 4000 obr/min !!! Fajnie się go kręci aż do 7000 obr/min , żre przy tym co niemiara , ale zabawa znakomita . uwielbiam takie wysokoobrotowe silniki. Tylko żeby nie było za pięknie to musiało być coś spaprane ... przedni napęd ... To moje pierwsze przednionapędowe auto i jak dla mnie to ślepa uliczka motoryzacji Aż się łezka w oku kręci jak sobie wspomne jak Nissanem 200 SX na droge patrzałem przez boczną szybę
Jeszcze pare lat temu paliwo utrzymywało się na poziomie 1,60/1,80 złotych na dzisiejsze nowe za litr... to były czasy , było mi jedno czy auto pali 12 czy 15 litrów .... eeehhhh to se ne wrati
Jeszcze pare lat temu paliwo utrzymywało się na poziomie 1,60/1,80 złotych na dzisiejsze nowe za litr... to były czasy , było mi jedno czy auto pali 12 czy 15 litrów .... eeehhhh to se ne wrati
Teoretyk ostatnio...