Pytanie o Fiata z książki "ABC Modelarstwa Samochodoweg
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Pytanie o Fiata z książki "ABC Modelarstwa Samochodoweg
Witam wszystkim "Kartoniarzy" i nie tylko. Chciałem się zapytać o w/w książkę Pana Zenona Dutkiewicza z roku 1974. Chodzi mi dokładnie o Fiata 126. Otóż w na końcu książki jest rozdział "Budowa Kartonoweg Modelu ..." Jest tam dokładny opis czynności włącznie z rysunkami montażowymi. Niestety nigdy nie spotkałem (a widziałem trzy egzemplaże tej książki) Arkusza nr 9 na którym to są umieszczone części do wycięcia i późniejszego sklejenia. Wiem, że książka jest stara ale może ktoś posiada jakieś informacje na temat w/w arkusza. Najbardziej interesuję mnie czy wogóle został wydany:) Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam!
Dzięki OLDman! Troszkę mnie zdołowałeś, bo na tej stronce jest też Poldek, którego zakupiłem na allegro (nie pochwalę się za ile ale na pewno mniej niż za Wołgę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78596140) I po to jest właśnie forum; by nie uczyć się na swoich błędach:) Jeszcze raz dzięki.
RAV - niekoniecznie ukraść. Ale wcześniej allegro było jedyną drogą zdobycia tego modelu a przez to, że mi na nim zależało troszkę przepłaciłem. Od niedawna wiem, że archiwalne numery można nabyć (legalnie) od wydawnictwa MM. I w cenie Poldka miałbym kilka modeli na płytce:(
Niestety - przejrzałem dokładnie i fiacika nie znalazłem jako dostępnego na płycie. Rok 73 jeszcze się nie łapie.
Niestety - przejrzałem dokładnie i fiacika nie znalazłem jako dostępnego na płycie. Rok 73 jeszcze się nie łapie.