Na warsztacie- Sd.Kfz. 182 Tiger II (Serien Turn) 1:35
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Na warsztacie- Sd.Kfz. 182 Tiger II (Serien Turn) 1:35
Witam !
Po dłuższej nieobecności na forum...i po dłuższej przerwie od klejenia wziąłem się za tego kociaka
Model z Tamiya, skala 1:35.
O jakości dużo pisać nie będę...model jest opracowany bardzo szczegółowo.
Właściwie to już kończę...zostało jeszcze pomalować go drugą warstwą żółtego, potem kamo i brudzenie.
Gąski na fotkach założone są na sucho...a kolor włazu z tyłu wieży został już zmieniony na żółty.
A teraz trochę fotek
Pozdrawiam!
Po dłuższej nieobecności na forum...i po dłuższej przerwie od klejenia wziąłem się za tego kociaka
Model z Tamiya, skala 1:35.
O jakości dużo pisać nie będę...model jest opracowany bardzo szczegółowo.
Właściwie to już kończę...zostało jeszcze pomalować go drugą warstwą żółtego, potem kamo i brudzenie.
Gąski na fotkach założone są na sucho...a kolor włazu z tyłu wieży został już zmieniony na żółty.
A teraz trochę fotek
Pozdrawiam!
- Wujek Andrzej
- x 2
siatki na grille by mu się przydały z dodatków. taka mała rzecz, a sporo daje. a i Wujkowy zimmerit może niebyłby głupi...
i tym sposobem dostaniemy pracy na rok i równie duże fundusze do zainwestowania...
a model bardzo fajny. podoba mi się.
i tym sposobem dostaniemy pracy na rok i równie duże fundusze do zainwestowania...
a model bardzo fajny. podoba mi się.
zapraszam na Forum Historyczne
Wcale nie musisz kupować drogiego zestawu żywicznego nomen omen wiem jak powstają "matki" do produkcji tych zestawów bo znam osobiście producenta to powiem Ci, że to samo uzyskasz korzystając z miliputa i płaskiego śrubokręta Mi kiedyś dawno temu udało się to zrobić taki oto zimmerit z miliputu na tamiyowskiej Pantherze.Wujku- kusiło mnie, ale funduszy brak Confused1
Może w przyszłości się zdecyduję na taki dodatek
Ukończone: M 113 Fitter
Witam po długiej nieobecności
Wybrałem już malowanko do mojego Tigera. Bedzie to malowanie z Berlina '45.
Nie miałem ostatnio za dużo czasu i możliwości żeby posiedzieć przy modelach, ale wakacje już blisko
Kilka fotek...
Przepraszam za jakość, ale pogoda dziś taka jakaś...
Praktycznie zostało mi przykleić kilka drobnych elementów, gąski i pomalować lufe. Potem troche przykurzyć i ubrudzić. Pierwsze próby mam już za sobą.
Pozdrawiam!
Wybrałem już malowanko do mojego Tigera. Bedzie to malowanie z Berlina '45.
Nie miałem ostatnio za dużo czasu i możliwości żeby posiedzieć przy modelach, ale wakacje już blisko
Kilka fotek...
Przepraszam za jakość, ale pogoda dziś taka jakaś...
Praktycznie zostało mi przykleić kilka drobnych elementów, gąski i pomalować lufe. Potem troche przykurzyć i ubrudzić. Pierwsze próby mam już za sobą.
Pozdrawiam!