Dałem plamę , kadłub się lekko zwichrował , pięknego modelu już ztego nie będzie wiec postanowiłem go zrobić w wersji pływającej . Kadłub jest mały więc bedzie tylko jedna śruba . Mam dylemat odnośnie silnika , ten największy kręci do 14000 tyś , ale jest za duży , mniejsze są wolniejsze , nigdy nie budowałem ślizgu i niewiem jakie obroty powinien miec silnik żeby model wchodził w ślizg . Wał dam najprostrzy jaki mam , nie wiem czy to popływa więc szkoda mi lepszego
Na pokładzie przy burtach w oryginale znajdowała się listwa , po tej linii wykonałem nacięcie aby zdjąć pokład, następnie wybebeszyłem wnętrze , będzie kilka wzmocnień z drewna mam nadzieje że to wystarczy
[relacja] MAS...
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Sebastian B.
- Sebastian B.
Piotrek to dalej będzie MAS tylko że z jedną śrubą , reszty nie zmieniam . Nie będzie poznać że coś jest w środku .
Nie wiem czemu się pokrzywiło , w sumie to było minimalne ale nie chciałem tak tego zostawiać , niechęć mnie wzieła po tym do niego a chce go skończyć więc tak chyba będzie lepiej .
Nie wiem czemu się pokrzywiło , w sumie to było minimalne ale nie chciałem tak tego zostawiać , niechęć mnie wzieła po tym do niego a chce go skończyć więc tak chyba będzie lepiej .
Teoretyk ostatnio...
- Sebastian B.