*[Relacja/Okręt] ORP GENERAŁ HALLER
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Herbaciany! Przyjmij moje najszczersze gratulacje! Wykonałeś model w sposób, który zasłużenie budzi uznanie i podziw (no i trochę zazdrość), szczególnie, że to chyba Twój pierwszy model.
A zatem czapki z głów!!!
Nie wiem jak inni ale mnie brakuje Twoich drewnianych cudów, które nie trzeba porównywać ze zdjęciami, planami i znawcami tematu.
I miałbym dla Ciebie niepowtarzalny temat łączący modelarstwo redukcyjne z Twoim fantazyjnym: Latający Holender
A zatem czapki z głów!!!
Nie wiem jak inni ale mnie brakuje Twoich drewnianych cudów, które nie trzeba porównywać ze zdjęciami, planami i znawcami tematu.
I miałbym dla Ciebie niepowtarzalny temat łączący modelarstwo redukcyjne z Twoim fantazyjnym: Latający Holender
- Wujek Andrzej
- x 2
Herbaciany, wizyty w Twojej relacji były dla mnie wielką przyjemnością, a końcowe zdjęcia to już prawdziwa uczta. Szkoda, że to już koniec.
Gratuluję Ci wspaniałego modelu i doskonale opanowanego modelarskiego kunsztu.
Do "usłyszenia" w kolejnej relacji. Cokolwiek będzie jej tematem, rezerwuję swoją obecność.
Pozdrawiam!
Piotr
Gratuluję Ci wspaniałego modelu i doskonale opanowanego modelarskiego kunsztu.
Do "usłyszenia" w kolejnej relacji. Cokolwiek będzie jej tematem, rezerwuję swoją obecność.
Pozdrawiam!
Piotr
Obraz jest wart tysiąca słów. Model wart jest miliona.
Chciałem Ci pogratulować Herbaciany za te wszystkie modele, prowadzisz jedne z najciekawszych relacji i masz bardzo wiele nowatorskich pomysłów co bardzo przydaje się mniej doświadczonym modelarzom. Troje modele to chyba klasa "MASTER" .... Model naprawdę super już drugi raz zaskoczyłeś mnie (pozytywnie) świetną relacją. Najpierw pokazywałeś swoje "pływające eksperymenty" gdzie wchodziłem po parę razy dziennie a teraz postanowiłeś ukończyć GENERAŁA HALLERA. Tak trzymaj czekam z niecierpliwością na kolejną relację...
Pozdrawiam
ps. jak malujesz aerografem elementy na statku (chodzi mi o to że nie widać ich łączeń do siebie)(PW)
Pozdrawiam
ps. jak malujesz aerografem elementy na statku (chodzi mi o to że nie widać ich łączeń do siebie)(PW)
-
- Przemek W.
- x 7