To miejsce bedzie wyciete i tam wstawie chłodnice ,narazie jest to tylko przymiarka .Pactra służy mi jako podkład wtedy widze wszystkie nierówności jakie musze poprawić.
Pozdrawiam
Znowu zapytam o światła, czy tylne będą jak w modelu, czy ulepszane, czyli z opakowania po tabletkach? (To błyszczące opakowanie na którym są tabletki)
Witaj Wkrent nieźle idzie Ci ten model. Uwielbiam stare polskie ciężarówki. Sam planuje wziąść się za sklejanie jakiegoś Jelcza. Planuje go skleić na podstawie własnych planów w oparciu o zdjęcia. Życze powodzenia w dalszej pracy nad modelem i Pozdrawiam
Zapraszm do obejrzenia moich modeli. Narazie są to europejskie ciężarówki. http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=7831
Kilka fotek tego co do tej pory zrobiłem przy modelu.Model jest częściowo malowany,oczywiście podzespoły są luźno poukładane .Jeszcze musi być dopracowany i domalowany. Z tych fotek już widać że model po ukończeniu powinien prezentować się efektownie.
Wygląda na to, że modelik bedzie należał do grupy "z przyjemnością oglądanych". Jedyne co w nim razi, to te wycinankowe wnętrze gryzące się troszkę z dość realistycznym poszyciem zewnętrznym.
Mam jedno pytanko: z czego wykonałeś siatki na okna?
Siatki wykonałem z siateczki kupowanej na metry ,która służy do wykonania siatki na owady do okna .Odnośnie do pytania Glinci co do świateł to jeszcze nie zdecydowałem z czego je wykonam.
Pozdrawiam