Galeria modeli kolejowych
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Galeria modeli kolejowych
Witam wszystkich.
Przeglądając forum zauważyłem że nie ma jeszcze galerii gotowych modeli kolejowych. Mam nadzieję że znajdą się osoby chętne do podzielenia się swoimi dokonaniami, oraz że będzie to największa galeria poświęcona jednej tematyce. Nie ważna skala, nie ważny rodzaj. Liczy się tylko to że jeździ po stalowych szlakach.
Jako że temat zapoczątkowałem to przedstawiam zdjęcia moich modeli:
TKt 48-127 i wagon Gbs-x
Sm 02 i wagon G(kddet)
Pm 36 w otulinie areodynamicznej
Ok 22-31
OKl 27-55
Pozdrawiam.
Przeglądając forum zauważyłem że nie ma jeszcze galerii gotowych modeli kolejowych. Mam nadzieję że znajdą się osoby chętne do podzielenia się swoimi dokonaniami, oraz że będzie to największa galeria poświęcona jednej tematyce. Nie ważna skala, nie ważny rodzaj. Liczy się tylko to że jeździ po stalowych szlakach.
Jako że temat zapoczątkowałem to przedstawiam zdjęcia moich modeli:
TKt 48-127 i wagon Gbs-x
Sm 02 i wagon G(kddet)
Pm 36 w otulinie areodynamicznej
Ok 22-31
OKl 27-55
Pozdrawiam.
Kurcze, z kartonu już można wszystko zrobić. Te cudeńka są rewelacyjne. Myśle, że lepiej taki temat zrobić w Galerii, tutaj podać jedynie link do konkretnego tematu. Ale to jest tylko moje zdanie, reszta zależy od innych forumowiczów i od Administratorów.
PS. A może w ogóle zrobić taką galerię poświęconą każdej klasie i inni dodawaliby swoje zdjęcia z opisami?
PSS. Robiłeś je sam od podstaw czy są to gotowe wycinanki jakiegoś wydawnictwa?
PS. A może w ogóle zrobić taką galerię poświęconą każdej klasie i inni dodawaliby swoje zdjęcia z opisami?
PSS. Robiłeś je sam od podstaw czy są to gotowe wycinanki jakiegoś wydawnictwa?
No właśnie nie wiedziałem gdzie założyć ten temat. Jeżeli moderatorzy zdecydują o przeniesieniu to niech tak będzie. Co do modeli to są to gotowe wycinanki z różnych wydawnictw.
Pm 36 - GPM
TKt 48 - Modele kartonowego Fana
Sm 02, Ok 22, OKl 27 - Zetka
Z własnych modeli to projektuję Ty 51 w H0, ale coś mozolnie mi to idzie.
Na razie mam tender i początki ostoi
Pm 36 - GPM
TKt 48 - Modele kartonowego Fana
Sm 02, Ok 22, OKl 27 - Zetka
Z własnych modeli to projektuję Ty 51 w H0, ale coś mozolnie mi to idzie.
Na razie mam tender i początki ostoi