F6F-5 Hellcat [relacja z budowy]
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
kurde Gieniek, pierwszy raz widzę cos takiego. Bardzo mi się podoba wykonanie tego modelu, a zwłaszcza poszycia. Kabina z awioniką to dla mnie REWELACJA. A co tam będę sobioe żałował, to co do tej pory zrobiłeś jest rewelacją. Trochę pracy w to włożyłes i widać efekty. He he.
Jak go skończysz to będzie tylko brakowało tego żeby latał.
kurde Gieniek, pierwszy raz widzę cos takiego. Bardzo mi się podoba wykonanie tego modelu, a zwłaszcza poszycia. Kabina z awioniką to dla mnie REWELACJA. A co tam będę sobioe żałował, to co do tej pory zrobiłeś jest rewelacją. Trochę pracy w to włożyłes i widać efekty. He he.
- macias13_84
Taaaaaaa
Gienek ma chyba największego zajoba z nas wszystkich...
...Chwali się
Panowie rodacy! do pracy! trza nan więcej takich Gienków naprodukować
Gienek ma chyba największego zajoba z nas wszystkich...
...Chwali się
Panowie rodacy! do pracy! trza nan więcej takich Gienków naprodukować
Czym sie różni rosyjski żołnierz od Amorka???...
Zupełnie niczym... Jest tak samo goły,bosy ale uzbrojony po zęby...
a strzelając do Ciebie mówi, że to z miłości
Zupełnie niczym... Jest tak samo goły,bosy ale uzbrojony po zęby...
a strzelając do Ciebie mówi, że to z miłości
Niestety z przykrością stwierdzam, że pracuję nad swoim "zajobem" ale jeszcze mi bardzo daleko do wielu - a magików na forum dostatek
Przy okazji się wytłumaczę z braku postępów - mój syn miał poważny wypadek ale już wszystko na dobrej drodze (mam nadzieję). Jeszcze mała przerwa przewidziana na wykonanie na prędce Spitfire (takie szybkie zleconko z relacją na naszym forum) ... i powrót do Hellcata
Przy okazji się wytłumaczę z braku postępów - mój syn miał poważny wypadek ale już wszystko na dobrej drodze (mam nadzieję). Jeszcze mała przerwa przewidziana na wykonanie na prędce Spitfire (takie szybkie zleconko z relacją na naszym forum) ... i powrót do Hellcata
Gienek niech Twój syn wraca szybko do zdrowia i pełnej sprawności. Do głowy mi nie przyszło że to może być aż tak poważny wypadek. Wyobrażam sobie jak się czułeś, współczuje. Czy twój syn uprawia jakieś sporty ekstremalne?
W budowie: Halny;