FORD Tfc Modelik - pytania ?
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re do wątku z budowy:
http://images1.fotosik.pl/40/6g6tbygvkv1x9g9s.jpg
Grosz waloryzowany
Model też będzie ?
Pozdrawiam, Stara Zrzęda
http://images1.fotosik.pl/40/6g6tbygvkv1x9g9s.jpg
Grosz waloryzowany
Model też będzie ?
Pozdrawiam, Stara Zrzęda
Pozdrawiam, Krzysztof "OldMan" Motyczyński
- Wujek Andrzej
- x 2
... to dobrze żeś Janek pełnej nazwy tego specyfiku po chińsku nie starał się napisać . To pisanie zajęłoby Ci pewnie każdą wolną chwilę do końca tygodnia .
Oldman :
Nie będzie waloryzowany ... nie dość tego to mam zamiar tłumik wydechu "zrobić na szaro" . Z zapasu koloru . A to z prozaicznego powodu . Nie mam farbki rdzawego koloru , retuszu więc a przede wszystkim malowania rury wydechowej nie miałbym czym zrobić . Nie będę specjalnie dla jednego druta i retuszu trzech kawałków papieru farbki kupował .
Wszystko co pod spodem będzie szare i byle jakie ...
Wujek . Obecnie malarz .
P.s. Smacznego Rutku ...
Oldman :
Nie będzie waloryzowany ... nie dość tego to mam zamiar tłumik wydechu "zrobić na szaro" . Z zapasu koloru . A to z prozaicznego powodu . Nie mam farbki rdzawego koloru , retuszu więc a przede wszystkim malowania rury wydechowej nie miałbym czym zrobić . Nie będę specjalnie dla jednego druta i retuszu trzech kawałków papieru farbki kupował .
Wszystko co pod spodem będzie szare i byle jakie ...
Wujek . Obecnie malarz .
P.s. Smacznego Rutku ...
- Wujek Andrzej
- x 2
... niestety , było już za późno :
Chociaż waloryzacji było blisko ... wczoraj przeglądając Kartonwork udało mi się parsknąć śmiechem a ponieważ popijałem jednocześnie ("kawową lurę") , model w części jakby sam się cholewcia zwaloryzował .
Wujek pozdrawia oczywiście .
P.s. Gdybyś jednak Oldmanie był łaskaw odwiedzić Będzin w tym roku , jak nie byłeś łaskaw w zeszłym , to z miłą chęcią na temat farbek bym po-ne-go-cjo-wał .
Chociaż waloryzacji było blisko ... wczoraj przeglądając Kartonwork udało mi się parsknąć śmiechem a ponieważ popijałem jednocześnie ("kawową lurę") , model w części jakby sam się cholewcia zwaloryzował .
Wujek pozdrawia oczywiście .
P.s. Gdybyś jednak Oldmanie był łaskaw odwiedzić Będzin w tym roku , jak nie byłeś łaskaw w zeszłym , to z miłą chęcią na temat farbek bym po-ne-go-cjo-wał .
- Wujek Andrzej
- x 2
... O.K. Janek , jak sobie życzysz .
Przerzucam się na płyn dający bezbarwne ślady waloryzacyjne . Wiem , bo przeprowadziłem parsknięcie kontrolne .
Płyn będzie też bardziej do tematu pasował . Polska wersja Forda więc : polski napój wysokoprocentowy , gustowny polski kubek w polskie różowe świnki ...
Wasze zdrowie !
Przerzucam się na płyn dający bezbarwne ślady waloryzacyjne . Wiem , bo przeprowadziłem parsknięcie kontrolne .
Płyn będzie też bardziej do tematu pasował . Polska wersja Forda więc : polski napój wysokoprocentowy , gustowny polski kubek w polskie różowe świnki ...
Wasze zdrowie !