1 KLA
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
P.S.
masz pomysł, jak w rzeczywistości powinna wyglądać i gdzie być zamocowana część A31? (nie wiem nawet, jak to nazwać...)
masz pomysł, jak w rzeczywistości powinna wyglądać i gdzie być zamocowana część A31? (nie wiem nawet, jak to nazwać...)
zapraszam na Forum Historyczne
-
- x 8
Część A 31 występuje, w którymś z licznych wariantów tego tanka w wykonaniu Master Boxa. Znasz z pewnością powiedzonko o pieczeniu dwóch pieczeni na jednym ogniu. W przypadku tego tanka pieczeni jest o wiele więcej. W wersji, którą wytwarzam ta część nie znajduje zastosowania. Sprawdź czy na Twoich rysunkach montażowych A 31 występuje. Jeżeli nie, to nie zawracaj sobie tą częścią głowy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- x 8
no, to zrobiłem Ci małą konkurencję
z A31 jakoś sobie poradziłem... to jest element, który był na większości Pz.I, ale nie znalazłem go na żadnym zdjęciu Munitionsschleppera. więc nie zrobiłem.
czy w Twoim modelu też są takie cuda z zawiasami?
z A31 jakoś sobie poradziłem... to jest element, który był na większości Pz.I, ale nie znalazłem go na żadnym zdjęciu Munitionsschleppera. więc nie zrobiłem.
czy w Twoim modelu też są takie cuda z zawiasami?
-
- x 8
- Wujek Andrzej
- x 2
-
- x 8
Wybaczam Ci to nitowanie. W końcu masz moje pozwolenie na nitach łbach walenie.
He, he. "Wrobiłem". He, he... Jedruś, to mało powiedziane. Dzisiaj wycinałem części (5 sztuk) składające się na platformę wieży. Zgadnij ile z nich do siebie pasowało. Mówisz, że żadna? Trafiłeś. Co za model! Ciekawe czy u Petera też tak wszystko niepasująco pasuje?
Do usłyszenia i "zobaczenia"...
He, he. "Wrobiłem". He, he... Jedruś, to mało powiedziane. Dzisiaj wycinałem części (5 sztuk) składające się na platformę wieży. Zgadnij ile z nich do siebie pasowało. Mówisz, że żadna? Trafiłeś. Co za model! Ciekawe czy u Petera też tak wszystko niepasująco pasuje?
Do usłyszenia i "zobaczenia"...
pasuje dokładnie tak samo. w dodatku do planów pasuje mniej więcej identycznie, jak do siebie nawzajem... się idzie pociąć...
w kwestii zawiasów - ratunkiem okazały się części które są w ramkach a nie są używane w modelu - w tym wypadku właz wieżyczki, na którym były połówki zawiasów, które po obrobieniu pasują jak ulał - polecam ten sposób.
w kwestii zawiasów - ratunkiem okazały się części które są w ramkach a nie są używane w modelu - w tym wypadku właz wieżyczki, na którym były połówki zawiasów, które po obrobieniu pasują jak ulał - polecam ten sposób.
-
- x 8