Dodatkowo tak po cichu powiem, że nie wytrzymałem i zacząłem dłubać przy Tamiyowym M2A2 Bradleyu z myślą, żeby go na tą samą dioramkę wstawić. A tak bardzo chciałem się Leopardem zająć, buuu. A tu mnie Bradley wciągnął.
Dobrze, tylko, że po pierwsze to zdjęć Hummerów mam kilkaset mega, a po drugie to porozrzucane są one po całym dysku. No ale w ramach przedświątecznych porządków postaram się je zebrać w jedną całość (z tym że nie chce mi się wyciągać oddzielnie akurat M1025). Jak już się z tym uporam, to dam Ci znać.Yunior pisze:Fotki M1025 z prywatnej kolekcji jezeli mozesz przeslij do mnie
No właśnie. Zamiast po lasach z shotgunem ganiać (swoją drogą fajne to Twoje nowe zdjęcie ), przysiadłbyś trochę nad modelistowaniem Yuniorze.Yunior pisze:musze usiasc do swojego Hummera
Podłoga czysta, bo załoga mojego Humvee to nie są jakieś tam brudasy. A tak poważnie, to ja po prostu jeszcze brudzić modeli nie umiem Peterze.peter pisze:trochę tylko ta podłoga w środku czysta jakaś taka...
To również Twoja zasługa Macieju, bo gdyby nie Ty to z wnętrza pojazdu pustką by wiało.Maciej pisze:fajny Hummerek
Tylko, że to nie ten przedział czasowy Majku, bo ja robię Hummera z Pustynnej Burzy, a o ile wiem, to wtedy nas tam nie było.yaa pisze:Spotkali polski kontyngent