Witam, zauważyłem pewien tyci tyci błąd. siateczka na drzwiach miała kwadratowe oczka i była układana na skos. Poza tym, jak będziesz kleił tę osłonę czy kratkę na przedni zderzaku to ona również ma błąd. Płaskownik był gięty w ,,s" Pozatym nawet Aviator jest autorem tego modelu i prowadził relację z budowy jego prototypu: http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopi ... 60&start=0
Witam
Po kilkudniowej przerwie przedstawiam kilka fotek tego co do tej pory zrobiłem z modelem ,oczywiście wszystko jest jeszcze przed malowaniem aerografem ,no i luźno poukładane w całość.
Przód nitowany, światełka jak prawdziwe, dobra dobra, wiemy że gwizdnąłeś tą ,,ciastownię" z jakiejś jednostki wojskowej! A tak na serio to super! Światełka pomarańczowe i tylne z folii po tabletkach najlepiej zrobić... Jakbyś chciał to siedzonka można pokryć brązowym skajem. Wyglądałyby fajnie, ale te są i tak fajowe. Ma jeszcze jedno pytanko: Jak zrobisz numer rejestracyjny na tylnej ścianie? Czym malowałeś oponki? super kolorek mają. Gratulacje!
Witam Wszystkich po Świątecznej przerwie ,kilka fotek stara 660 .Do końca jest już niedługo ,jeszcze tylko kilka detali i powinien być gotowy na wystawę do Kraśnika ( mam taką cichą nadzieje).
Gratuluję wspaniałej pracy. Model prezentuje się wspaniale (z resztą od początku relacji informowałeś, że włożysz sporo własnej inwencji). Dobra robota.