Bojowe drzwi od stodoły - Szmaja wz. 2004
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Konan Barbarzyńca
Napoisałem przecież , że model będzie w standardzie, to znaczy że nic nie będę dorabiał , ani nie będę robił zbliżeń, bo na makro się pokaże to czego nie widać normalnie
Zdjęcia przedstawiają sklejoną część zasadniczą (nośną) drzwi lotniczych od stodoły.
Tak się zastanawiam czy nanosić na drzwi fakture połamanych desek, która będzie odpowiednikiem pogniecionej blachy w samolotach. Nie wiem tylko czy uda mi sietego dokonać w tej skali.
Zdjęcia przedstawiają sklejoną część zasadniczą (nośną) drzwi lotniczych od stodoły.
Tak się zastanawiam czy nanosić na drzwi fakture połamanych desek, która będzie odpowiednikiem pogniecionej blachy w samolotach. Nie wiem tylko czy uda mi sietego dokonać w tej skali.
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
eeee, humbrol to nie to, mam w domu litrową puszkę farby olejnej to pomaluje tym jak coś nie wyjdzie, bo malowanie to przecież ukrywa wszelkie błędy, co nie?
Zrobiłem imitacje drzazg na deska, bo one są nieoszlifowane, żeby się pilot lepiej trzymał tych drzwi jak będzie na nich leciał.
Zdjęcia przedstawiają model pokryty pierwszą warstwą lakieru.
Tym lakierem lakierowałem swój model:
A tak wygląda pędzel, którym lakierowałem:
a teraz model:
"zamontowane":
Zrobiłem imitacje drzazg na deska, bo one są nieoszlifowane, żeby się pilot lepiej trzymał tych drzwi jak będzie na nich leciał.
Zdjęcia przedstawiają model pokryty pierwszą warstwą lakieru.
Tym lakierem lakierowałem swój model:
A tak wygląda pędzel, którym lakierowałem:
a teraz model:
"zamontowane":
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
Niby jestem z ostatniego rzędu ale widzę błędy w tej super tajnej nie wykrywanej przez radary maszyny Polskich Wojsk Lotniczych - A mianowicie gdzie są sęki i gwoździe w dechach które bez wątpienia podwyższają aerodynamike no i pozwalają lecieć z prędkością dźwięku bo to się współczynnik tarcia zmniejsza do 0 [ Lim n->oo Szmaji = 0 !]
==============
.:LIFE IS BRUTAL:.
==============
.:LIFE IS BRUTAL:.
==============
- Szydercza Gała
- x 169
Jak jesteś z ostatniego rzędu to czego sie wtrancasz w rozmowy dorosłych o wielkim i wspanialym wynalazku opracowanym do skrytego ataku na zgniły zachód w ramach Układu Warszawskiego? Swoją drogą Konan skąd już masz plany tego cuda, skoro dopiero dziś ujawnili najtajniejsze z tajnych dokumenty które mówią o tym że nasze wpaniałe ludowe Wojsko Polskie miało zaatakować zgniłych kapitalistów? To oburzające jak mogliśmy coś takiego planować będąc w Układzie Warszawskim
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!