Bojowe drzwi od stodoły - Szmaja wz. 2004
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
Konan kolejny raz udowadniasz że do takich bzdur ludzie lgną jak muchy do g.... . Takie luzowe wątki to dobra odskocznia od poważnych relacji i modeli.... tyle że poważnych relacji coraz tu mniej, a bzdetów coraz więcej . W zasadzie to sam nie wiem czy śmiać się czy płakać jak czytam niektóre wątki z pierwszej strony . Osobiście moim faworytem jest wirtualna relacja z Bismarcka, gdzie gdzie toczy się dyskusja o skracaniu szkieletu bez jednej fotki .
Weźcie lepiej coś poklejcie, a drzwi zostawcie naszym dzielnym bohaterom z MON i ich twórcy
Weźcie lepiej coś poklejcie, a drzwi zostawcie naszym dzielnym bohaterom z MON i ich twórcy
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
- Konan Barbarzyńca
Jak za pana zamaluję kiedyś w..., na pana to ja mam za mało piniondzów i za młody jestem.
Oświadczam wszem i wobec, ze nadejszla wiekopomna chwila KONIEC
Skończyłem zatem budowę tych drzwi wspaniałych, co to dla mnie były przerywnikiem w gąsienicach. jako, że ich zostało, to pewnie niedługo będzie kolejne "COŚ".
Mam nadzieję, że pojawi się więcej relacji "w przerwie", bo to znaczyłoby , że ktos tu jednak lepi te papiery, a nie tylko teoretyzuje.
Zbudowałem małą "dioramkę" dla miłośników dioramek.
Oświadczam wszem i wobec, ze nadejszla wiekopomna chwila KONIEC
Skończyłem zatem budowę tych drzwi wspaniałych, co to dla mnie były przerywnikiem w gąsienicach. jako, że ich zostało, to pewnie niedługo będzie kolejne "COŚ".
Mam nadzieję, że pojawi się więcej relacji "w przerwie", bo to znaczyłoby , że ktos tu jednak lepi te papiery, a nie tylko teoretyzuje.
Zbudowałem małą "dioramkę" dla miłośników dioramek.
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
A tu osobno szczegóły tej wspaniałej konstrukcji i dioramki.
oraz gówienko pod drzwiami:
oraz gówienko pod drzwiami:
Ostatnio zmieniony czw kwie 13 2006, 13:35 przez Konan Barbarzyńca, łącznie zmieniany 1 raz.
ZŁO SQUAD
- Konan Barbarzyńca
- Konan Barbarzyńca
Widzę, że to schemat malowania SzatanSzmaji
Sęki są, tylko trzeba się przyjżeć z bliska, a ja mam za słabe makro w aparacie. A co do gwoździ - majster był porządny i obcięto ich łebki.
Historia kupy jest natomiast taka:
przyleciały zielone UFOKI ukraść model 4TP, ktory był budowany w pobliżu, bo UFOKI zawsze latają kraść modele, i właściciel czołgu nie mógł się ze strachu powstrzymać , nie zdążył za stodołę więc postawił przed drzwiami, zeby nie zostawić w spodniach. UFOKI oczywiście model porwały.
A teraz zagadka;
Dlaczego największe zainteresowanie budzą relacje prowadzone dla jaj, albo przez osoby, które nic nie pokazują? Dziwi mnie to niezmiernie.
Również dziwi mnie fakt, iż istnieją osoby mające full wpisów na koncie, a które nie pokazały NIC, żadnej próbki swych modelarskich umiejętności.
Konan zadziwiony jak cholera
Sęki są, tylko trzeba się przyjżeć z bliska, a ja mam za słabe makro w aparacie. A co do gwoździ - majster był porządny i obcięto ich łebki.
Historia kupy jest natomiast taka:
przyleciały zielone UFOKI ukraść model 4TP, ktory był budowany w pobliżu, bo UFOKI zawsze latają kraść modele, i właściciel czołgu nie mógł się ze strachu powstrzymać , nie zdążył za stodołę więc postawił przed drzwiami, zeby nie zostawić w spodniach. UFOKI oczywiście model porwały.
A teraz zagadka;
Dlaczego największe zainteresowanie budzą relacje prowadzone dla jaj, albo przez osoby, które nic nie pokazują? Dziwi mnie to niezmiernie.
Również dziwi mnie fakt, iż istnieją osoby mające full wpisów na koncie, a które nie pokazały NIC, żadnej próbki swych modelarskich umiejętności.
Konan zadziwiony jak cholera
ZŁO SQUAD
- Hasio Maszkietnik
Chyba całkiem oślepłem - podoba mi się ten model. Na upartego mógłbyś z tej durności zrobić fajny model stodoły
Miałbyś swoją wersję Wujkowego garażu do prezentowania pojazdów.
A wracając do durności:
Zwracam uwagę, że Kat przedstawił malowanie wersji 14-płatowej, a Ty sklejasz wersję 18-płatową. Poza tym to dopiero surówka - przeca jeszcze szachownice trza namalować - i to najlepiej krowim ogonem.
Miałbyś swoją wersję Wujkowego garażu do prezentowania pojazdów.
A wracając do durności:
Zwracam uwagę, że Kat przedstawił malowanie wersji 14-płatowej, a Ty sklejasz wersję 18-płatową. Poza tym to dopiero surówka - przeca jeszcze szachownice trza namalować - i to najlepiej krowim ogonem.