"Calypso" Jacquesa Costeau
Moderator: kartonwork
zagląda, zagląda. jeno pisać śmiałości nie ma.
rób i pokazuj, bo to rewelacja jest
rób i pokazuj, bo to rewelacja jest
zapraszam na Forum Historyczne
-
- x 1
-
- x 1
reflektor
lużno poskładana motorówka , z niepomalowaną jeszcze na bialo górą i bez wyposażenia.
oraz polutowany i mażnięty maszt dziobowy z lampą pozycyjną
jeszcze raz ponawiam prośbę , może ktoś dysponuje zdjęciami , planami , rysunkami tej jednostki , zwłaszcza motoróki , wnętrza steróki , batyskafu
lużno poskładana motorówka , z niepomalowaną jeszcze na bialo górą i bez wyposażenia.
oraz polutowany i mażnięty maszt dziobowy z lampą pozycyjną
jeszcze raz ponawiam prośbę , może ktoś dysponuje zdjęciami , planami , rysunkami tej jednostki , zwłaszcza motoróki , wnętrza steróki , batyskafu
-
- x 1
znalazłem cos takiego w necie. W dolnym piętrze nadbudówki jest kilka bulai i jak sie tam mocno popatrzy to jest pusto, wiec wstawie do srodka ścianki z malunkami wnętrza w odpowiedniej odległości oczywiście . W tym celu nakleiłem malunki na tekturę i skleje je w prostokąt wstawiając póżniej do środka. Dzwig uzupelniłem o hak ze szpilki , chcę go takze wzbogacic o przewody hydrauliczne i dzwignie.Zrobie je ze szpilek a przewody z kaelków telefonicznych,. Zabrałem się do pracy przy tym. Wyciałem i pomalowałem równiez pokrywę kluz kotwicznych oraz takie kopnięte kwadraty które nie wiem do czego są.
-
- x 1
-
- x 1
-
- x 1
-
- x 1
-
- x 1