zakładam, że coś tam zawiśnie - nie wiem jeszcze tylko, co...
zastanawiałem się, czy nie kupić zestawu Dragona z silnikami do SdKfz 250/251 - w zestawie są dwa podobno, jeden by zawisnął, a drugi wlazł do Demaga D7 - ale to plany przyszłościowe jeszcze. w każdym razie coś wymyślę.
jak mawiali starożytni: "łupgrade" - zrobiłem eksperyment z trawką elektrostatyczną Fallera - fajna jest. poza tym doszły pracowicie wywiercone łuski od Tamyiowskiego PaK-a 36 (chyba również mogą robić za sowieckie). zostało jeszcze finalne przykurzenie całości, wybranie części śmieci spod gąsienic, tak, żeby pojazd ładnie "usiadł" na ziemi, no i ramka. a potem wracam do Berga
Szanowny...
zwróć uwagę na odcisk gąsienic - mniej więcej tyle miejsca zajmie na niej pojazd. drut kolczasty praktycznie wchodzi pod przednią płytę pancerza (dając pretekst do kilku efektownych rys jak sądzę)
to nie jest diorama, na której ma się coś dziać - to po prostu trochę bardziej atrakcyjna podstawka.
Aha rozumiem.Chodziło mi o to ,że nie ma za bardzo roślinności np. po bokach pod pojazdem itp. ,ale pewnie jak położysz Berga to już nie będzie taka pusta
Pozdrawiam
Nie ,nie wszędzie ,ale myśle ,że gdyby były tam jakieś krzaczki lapiej by się tam pojazd komponował po prostu takie jest moje ogólne wrażenie ,ale to nie moja diorama więc głosu w tej sprawie nie mam.
Pozdrawiam
żeby nie było, że nic się w temacie nie dzieje - właściwie koniec już, chociaż niezupełnie. został do zrobienia bloczek (ten z zestawu nadaje się... sam nie wiem do czego), zawartość bloczka, czyli widoczny na fotkach silnik i kilka drobiazgów.