Very szybka relacja :) German u-boot REVELL 1/125
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Very szybka relacja :) German u-boot REVELL 1/125
Model jest stara produkcja rewela - duzo nadlewów, i mala ilosc szczegłów za to szybki w budowie i efektowinie wyglada posiada załoge.
Na budowe dałem sobie 4-5 dni. Poniżej fotki po 2 dniach przed nałozeniem kalek we wnetrzu.
po czesciowym nałozeniu kalek
model oczywiscie bedzie nosil slady intensywnej eksploatacji bardzo intensywnej he he he
Revell DROGI no to zes mnie rozwalił - to są modele raczej nizszej półki cenowej. Porównaj sobie np cene BF109 revella z ceną tej samej wersji z Hasegawy róznica jest istona (wielkorotność) mimo lepszej jakosci hase.HakenBush pisze:Modele Revela, są bardzo drogie, u mnie w mieście są, i za jeden mały samolocik (około 10cm długość) chcą 15zł. W tym sklepie sa farby Revela 5zł tupka, i klej za 4,50Zł ZA 12ml.
i kto ci powiedział ze modelarstwo jest tanim hobby (szczególnie jesli podchodzisz do tego z sercem - sam ma ok 80 farb PActry i agamy - warte ok 400zł nie licze sterty modeli i blach do nich/)
"Ten kto wolny nad swym losem nie płacze"
von zales daj sobie spokój bo średnio kogo interesuje to ile masz farbek i ile modeli a kwestia to to by je sklejać a nie zbierać pudełka.
Hakenbush Revel jest jedna z tańszych firm produkujących modele i niekao ze względu na cenę dobra dla ludzi którzy zaczynają klejenie. Modele plastikowe z zasady są drogie ale pamiętaj też że modelowi takiemu również poświęcasz sporo czasu więc kwota niejako się rozkłada.
A wracając do tematu to można go nabyć np. tutaj:
http://www.e-modele.com/index.php?cPath=69
Hakenbush Revel jest jedna z tańszych firm produkujących modele i niekao ze względu na cenę dobra dla ludzi którzy zaczynają klejenie. Modele plastikowe z zasady są drogie ale pamiętaj też że modelowi takiemu również poświęcasz sporo czasu więc kwota niejako się rozkłada.
A wracając do tematu to można go nabyć np. tutaj:
http://www.e-modele.com/index.php?cPath=69
No wiecie, u mnie w mieście można spotkać tylko modele Revelu, żadnej Tamiy nie widziałem, i jak dla mnie, za jakiś mały samolocik, za 15zł (a może sklep sobie tak bierze za plastik) tego nie wiem. Ale powiem jedno TEMAT o Revelu i jej taniej/drogiej wartości ZAKOŃCZONY.
Niech Scros dalej prowadzi relacje
Niech Scros dalej prowadzi relacje