Super robota! Wszystko jak w realu! To możemy ze spokojnym sumieniem i po kawałku Mój star nawet się do niego nie umywa , ale to ty Wkrencie mnie nim zaraziłeś (za co serdecznie dziekuję :-) Postaram się chodź w jednej czwartej tak zrobić swojego. (w maju będę na wycieczce w Krakowie to skoczę do modelarskiego i kupie albo Polish Khaki albo humbrola ze stara Aviatora) Ja też tobie stokrotnie dziękuję za ten model, drogi Aviatorze! Jest świetnie opracowany. Teraz robię kabinkę. Fajnie wygląda z efektami eksploatacji.(sam robiłem na podwoziu)
Modelik super bardzo o mi się podoba i z czymś mi się kojarzy i patrząc na te fotki nie mogę się powstrzymać i wam czegoś nie powiedzieć – wyszedłem z woja tak będzie ze dwa lata , byłem w Bydgoszczy w węźle łączności i na stanie mieliśmy dwa stary i jednym z nich był STAR 660 buda co prawda trochę inaczej wyposażona końcu coś jakby łączność . Sodzie, że do dziś pozostaje na stanie arami w czynnej służbie wnioski wyciągacie sobie sami. Nie wspomnę o kilku „radzieckich” wynalazkach na kołach których biedni etatowi żołnierze muszą używać, bo nie chodzi mi tu o jakiś śmiesznych poborowych. To się nazywa - Polska nowoczesna armia.
Warcinie, przez dwa ostatnie lata a i podejrzewam że i przez dwa następne co najmniej jeszcze niewiele się zmieni. Chociaż coraz więcej w garażach Starów 944 z nowoczesnymi zabudowami RWŁC ;)
"The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do nothing"
/Edmund Burke/