Pytanko o wybór modelu
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Iconicstar
Pytanko o wybór modelu
Witam!
Na samym początku pozwolę sobie na małą nieskromność i pochwale się modelami jakie skleiłem: cromwell z Terpolu, żuk z MM, przyczepka pn 1,5 z Renov-y i Polonez truck z Modelika. A teraz mam dylemat, chciałbym już skleić model (jakiegoś samochodu strażackiego, cywilnego, wojskowego, osobowego lub ciężarowego itp.) dla "średnio zaawansowanych" i proszę Was o radę!
Na samym początku pozwolę sobie na małą nieskromność i pochwale się modelami jakie skleiłem: cromwell z Terpolu, żuk z MM, przyczepka pn 1,5 z Renov-y i Polonez truck z Modelika. A teraz mam dylemat, chciałbym już skleić model (jakiegoś samochodu strażackiego, cywilnego, wojskowego, osobowego lub ciężarowego itp.) dla "średnio zaawansowanych" i proszę Was o radę!
- Konan Barbarzyńca
Oj ja ci Austina Putiłowa nie polecam , jest bardzo trudny , ja już na samym początku miałem problemy z podwoziem więc narazie zaniechałem jego budowę. Poznańczyk nie ma też kartonowego szkieletu co stanowi kolejną trudność.
Ja Ci polecam Forda Tfc , sam go właśnie sklejam i budową różni się o 360 stopni od Austina Putiłowa.
To by było na tyle, Pozdrawiam
Zych
Ja Ci polecam Forda Tfc , sam go właśnie sklejam i budową różni się o 360 stopni od Austina Putiłowa.
To by było na tyle, Pozdrawiam
Zych
- Iconicstar
- Iconicstar
U mnie działa http://www.modelik.pl/
- Iconicstar