Fotki moich modeli
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- matiatwork
- Szymcio190
Hejka
Twoje modele są zarąbiste, aż się na nie zapatrzyłem. Kiedyś też robiłem modele sam bardzo dawno, jak byłem małym chłopcem ale żaden nie przetrwał. Nie były tak doskonałe jak twoje Szacun dla ciebie za to co robisz A podasz jakieś linki do tych twoich modeli, które robiłeś z netu i te co sam projektowałeś. A z czego robisz te przezroczyste szyby, bo nie mogę znaleźć odpowiedniego materiału. Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych modeli. Może wrzucisz jeszcze kiedyś swoje arcydzieła, które tworzysz
Twoje modele są zarąbiste, aż się na nie zapatrzyłem. Kiedyś też robiłem modele sam bardzo dawno, jak byłem małym chłopcem ale żaden nie przetrwał. Nie były tak doskonałe jak twoje Szacun dla ciebie za to co robisz A podasz jakieś linki do tych twoich modeli, które robiłeś z netu i te co sam projektowałeś. A z czego robisz te przezroczyste szyby, bo nie mogę znaleźć odpowiedniego materiału. Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych modeli. Może wrzucisz jeszcze kiedyś swoje arcydzieła, które tworzysz
viewtopic.php?p=191812#191812 DODGE CHARGER
viewtopic.php?t=13866 TRABANT 601
viewtopic.php?t=13874 PEUGEOT 307 WRC
viewtopic.php?t=13861 CITROEN DS
viewtopic.php?t=13851 FOKKER
viewtopic.php?t=13866 TRABANT 601
viewtopic.php?t=13874 PEUGEOT 307 WRC
viewtopic.php?t=13861 CITROEN DS
viewtopic.php?t=13851 FOKKER
Re: Fotki moich modeli
moje ostatnie wyroby: https://www.facebook.com/profile.php?id ... 272732%3A6
Nie pomyślałeś, ze jest spora grupa ludzi, którzy nie mają konta na tym Big Brotherze?
I nie będą go zakładać po to tylko żeby zobaczyć parę zdjęć?
A lubię pooglądać modele.
pzdr Grzegorz
I nie będą go zakładać po to tylko żeby zobaczyć parę zdjęć?
A lubię pooglądać modele.
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Fakt nie pomyślalem, mam tam konto tylko dlatego że to dobry serwer na przechowywanie zdjęć, można bez limitu naraz przesyłać i nie znika jak wcześniej mi tu reuplodowane foty.. Chyba że znasz równie mocny szybko ładujący serwer foty. A zdjęć akurat tam mam mnóstwo bo są relacje z budowy.
No tutaj to nic nie podpowiem, bo się nie znam.Hipo1990 pisze: sob kwie 28 2018, 9:01 ...Chyba że znasz równie mocny szybko ładujący serwer foty...
Chyba każdy hosting jest obarczony ryzykiem "zniknięcia" zdjęć, nawet te płatne. Oczywiście większym lub mniejszym.
Ja po rewolucji fotobuketa wrzucam na ZapodajNet.Pro - ale na raz max można wrzucić 12 zdjęć, jak piszą "na razie" - co mi zupełnie wystarcza. Ładują się w niecałe 2 sekundy.
Może ktoś co doradzi.
Chętnie bym popatrzył co tam pokleiłeś przez lata
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
No przez te lata to miałem właśnie przerwę, dopiero od tego roku zacząłem. No z tym serwerem to licho jeszcze trzeba się logować, no nie skusze się. Jakoś inni nie chcą pomóc. Szkoda czasu na te serwery, zabieram się za klejenie cadillaca, progres na 'big brotherze'.
Ostatnio zmieniony śr maja 02 2018, 12:10 przez Hipo1990, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie to na google dysk udostępniam wszystko więc zapraszam: https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... g9W6kTtSrn
Aktualnie buduję 125p, Cadillaca na razie przerwałem.
Aktualnie buduję 125p, Cadillaca na razie przerwałem.