PROJEKT-Internetowy DARMOWY magazyn dla modelarzy...
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Officer Martinez
- Officer Martinez
Słuchajcie muszę was poprosic o pomoc gdyż wszelkie wysiłki kontaktu z Homikiem spełzły na iczym, nie odpowiada ani na moje maile (wysyłane przez szablon z forum, ponieważ nie mam adresu jego emaila :/) jak i na moje "rozpaczliwe nawoływania" na gg. (2537112). Proszę was o pomoc w kontakcie z nim, podejrzewam że te dane są troszeczke przestarzałe :/. A bez jego zgody nie ma szans ruszyć z miejsca...
Pozdrawiam i z góry dziekuję! Officer Martinez
Pozdrawiam i z góry dziekuję! Officer Martinez
A propos Homika - o ile o tym samym Homiku myślę - to on "automatycznie" blokuje nieznajomych na GG, więc ciężko tamtędy. Spróbuj przez maila wydawnictwa WAK - prosił mnie o przesłanie tam czegoś, więc sprawdza skrzynkę. Adres: modelewak@wp.pl.
I jeszcze takie przemyślenie nt. ezinu ewentualnego, żeby Was zachęcić do pracy nad nim:
Otóż już kiedyś na tym forum użytkownicy zastanawiali się, jak sprawnie i szybko zapisać poszczególne relacje na dysk, żeby mieć je w zasięgu ręki a nie internetu. Myślę, że zamieszczanie w e-zinie relacji z budowy (nawet skróconych i okrojonych z nadmiaru zdjęć), załatwi tą sprawę. Zwłaszcza, jeśli zdjęcia i tekst opakuje się ładną grafiką (czyt. nieforumową ;) ).
I jeszcze takie przemyślenie nt. ezinu ewentualnego, żeby Was zachęcić do pracy nad nim:
Otóż już kiedyś na tym forum użytkownicy zastanawiali się, jak sprawnie i szybko zapisać poszczególne relacje na dysk, żeby mieć je w zasięgu ręki a nie internetu. Myślę, że zamieszczanie w e-zinie relacji z budowy (nawet skróconych i okrojonych z nadmiaru zdjęć), załatwi tą sprawę. Zwłaszcza, jeśli zdjęcia i tekst opakuje się ładną grafiką (czyt. nieforumową ;) ).
- Officer Martinez
Dzięki Stachu.B ale myślę, że już nie będzie potrzebny....
Mam ofertę dla wszystkich... Pisanie artykułów do nowopowstającego pisma, prawdopodobnie nie za darmo... Tyle jedynie mogę powiedzieć...
Informacji udzielam na GG lub pod emailem andrewio@tlen.pl
Pozdrawiam i zapraszam!
Mam ofertę dla wszystkich... Pisanie artykułów do nowopowstającego pisma, prawdopodobnie nie za darmo... Tyle jedynie mogę powiedzieć...
Informacji udzielam na GG lub pod emailem andrewio@tlen.pl
Pozdrawiam i zapraszam!
- Officer Martinez
Chciałbym jeszce raz do was zaapelować, a raczej do zainteresownych tworzeniem takiego magazynu. Człowiek który ofiarował serwer oraz domene ni chce czekać w nieskończoność. Postawił warunek, że jak za tydzień nie będę miał znalezionych przynajmniej pięciu redaktorów, to całość przepada, a chyba było by mi szkoda aby taka okazja przepadła. Prosze was, tym bardziej że nie będzie to praca "za darmo"!
Pozdrawiam i licze na was! Officer Martinez
Pozdrawiam i licze na was! Officer Martinez