*[Relacja/Pojazd] Star 266 + ZU-23-2 Modelik 2/04
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Konrad Soltysiak
Enzo
Wstaw może fotkę / skan rysunku i części - mógłbym pokombinować ale ... nie mam tego modelu
Wstaw może fotkę / skan rysunku i części - mógłbym pokombinować ale ... nie mam tego modelu
Przy nabrzeżu wykończeniowym Luger Le Coureur 1776 (zestaw Shipyard)
Witajcie,
prace ruszyły troszkę, udało mi się jakoś uporać z dachem, praktycznie skończyłem kabinę, przykleiłem ją już do ramy, zostało dokleić kilka szczegółów jak kierunkowskazy, literki "star" itd.
Teraz przyszła kolej na skończenie kół, zacząłem też jak widać na fotkach skrzynię ładunkową, kolejne fotki wkrótce, czekam na komentarze
Pozdrawiam
prace ruszyły troszkę, udało mi się jakoś uporać z dachem, praktycznie skończyłem kabinę, przykleiłem ją już do ramy, zostało dokleić kilka szczegółów jak kierunkowskazy, literki "star" itd.
Teraz przyszła kolej na skończenie kół, zacząłem też jak widać na fotkach skrzynię ładunkową, kolejne fotki wkrótce, czekam na komentarze
Pozdrawiam
Witam, czas na kolejny raport z budowy, udało mi się "ubrać" w bieżnik 1 koło, skleić kosz na karnistry, mocowanie koła zapasowego, filtr powietrza, zbiorniczki z płynem hamulcowym oraz wspomagania...
Oto fotki:
Ramię, na którym zamocowane będzie koło zapasowe jest ruchome, co więcej obracanie kołem zapasowym powoduje opuszczanie bądź podnoszenie wysięgnika.
Obecny stan:
kolejne fotki wkrótce...
Pozdrawiam
Oto fotki:
Ramię, na którym zamocowane będzie koło zapasowe jest ruchome, co więcej obracanie kołem zapasowym powoduje opuszczanie bądź podnoszenie wysięgnika.
Obecny stan:
kolejne fotki wkrótce...
Pozdrawiam
Witam, zgodnie z obietnicą fotki, przepraszam za słabą jakość ale nie miałem czasu na ich obróbkę dokłądniejszą.
Oto one, zaznaczam że model wymaga jeszcze w wielu miejscach poprawy retuszu:
Relacja na chwilę się zatrzyma, ponieważ w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień, po powrocie wezmę się sa koła.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania,
pozdrawiam
Oto one, zaznaczam że model wymaga jeszcze w wielu miejscach poprawy retuszu:
Relacja na chwilę się zatrzyma, ponieważ w poniedziałek wyjeżdżam na tydzień, po powrocie wezmę się sa koła.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania,
pozdrawiam