Mój nick to nic innego jak nazwa słynnego charta Tuaregów nazywanych Błękintymi jeźdźcami pustyni. W ten sposób nawiązuję do niezależnego charakteru tej wspaniałej i pieknej rasy. Tak samo jak ten chart i ja lubie być niezależny i taki właśnie bywam.
A moj wymyslil kiedys kumpel, brzmial maryush, nawiazywal czesciowo do imienia (Mariusz), potem przechodzil rozne wariacje na temat i w koncu przez dlugi czas byl Ma-rYu-sH a pozniej sie wscieklem i zaczolem go skracac do mYh` i tak juz zostalo czasem tez jestem jako VirkolaQs, a to przez Nekroskopa i uzywam bardzo sporadycznie ;)
Witam wszystkich . Mój nick "Hongi"wziął się od nazwy mojej ulubionej rybki z jeziora malawi , które do niedawna hodowałem . Na razie mam przerwe ale i tak do nich wrócę .
Mój nick po prostu wymyśliłem na potrzeby sieci. Wiąże się to z pewnymi zainteresowaniami. Do tego kumpel dodał mi avatarka właśnie takiego, jakiego używam (przed wojskiem miałem długie włosy i słucham gotyku, więc powiedział, że będzie do mnie pasował; poza tym byłem adminem na jednym z forum).
W realu i dla przyjaciół jestem Vell.