dzięki, miło mi że się ludzią podobywuje.
Wujku jam nie godzien, ja dopiero niemowle jestem w kartonie.
Co do Jajecznego Prezentu to jestem Ci Wuju coś winien, a jak.
Wielką wdzięcznośc i relacje na zaś później . Nie codzień takie rzeczy się zdarzają.
Tymczasem kotek wzbogacił się o parę kółkek napinających. Robione rzec by można "sylwetkowo" ponieważ kształ poniżej obręczy jest z lekka zmyślony. To co będzie widoczne najbardziej mam nadzieję, że będzie przypominało trochę tygrysie "biegacze". Oczywiście do tych obręczy dorobię jeszcze zęby, lecz to dopiero po ostatecznym montażu, by dostosować ich umiejscowienie do położenia gąskek. Teraz zdjęcia
Kuba
[R] Tiger ausf. H1 w skali 1:200
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Elo
Mały updejt
Wczorajszego wieczoru wpadłem na gienialny pomysł, by ruszyć trochę budowę Kota. Główkując nad wyborem części które wypadałoby zrobić, padło na działo. Ponownie podjąłem próbę walki z materią, Moim celem było zwinięcie rurki cieńszej niż 1mm. Po pewnym czasie cel został osiągnięty. Zwinąłem lufę o grubości 0,7mm. Produkt dociąłem na wymiar i okleiłem dwoma paskami papieru, coby upodobnić tą rurkę do działa. Po zrobieniu działa postanowiłem wykonać również jarzmo lufy. Trochę szczegółów z budowy. Lufa została zwinięta z 0,1mm papieru (rolka z kasy fiskalnej) na drucie 0,5mm. Jarzmo wykonane z kawałków kolorowego brystolu. Całość lepiona przy pomocy BCG (a jakżeby inaczej ) .
Teraz fotka.
C.D (niewątpliwie) N
K.
Mały updejt
Wczorajszego wieczoru wpadłem na gienialny pomysł, by ruszyć trochę budowę Kota. Główkując nad wyborem części które wypadałoby zrobić, padło na działo. Ponownie podjąłem próbę walki z materią, Moim celem było zwinięcie rurki cieńszej niż 1mm. Po pewnym czasie cel został osiągnięty. Zwinąłem lufę o grubości 0,7mm. Produkt dociąłem na wymiar i okleiłem dwoma paskami papieru, coby upodobnić tą rurkę do działa. Po zrobieniu działa postanowiłem wykonać również jarzmo lufy. Trochę szczegółów z budowy. Lufa została zwinięta z 0,1mm papieru (rolka z kasy fiskalnej) na drucie 0,5mm. Jarzmo wykonane z kawałków kolorowego brystolu. Całość lepiona przy pomocy BCG (a jakżeby inaczej ) .
Teraz fotka.
C.D (niewątpliwie) N
K.
My name is Button, James Button...
-
- x 1