Wakacyjna zabawa forumowiczów KartonWork.
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
hide: chyba korzystałem z tej samej mapki, tylko mi jajkimś cudem wyszło miaso Ayr i związana z nim operacja "Chariot" czyli niszczenie doków w St. Nazaire
Pytanie do organizatora: czy moje pytanie konkursowe i odpowiedź na wczorajsze pytanie doszły? Nie widzę swojego nicku w tabelce- chyba że jeszcze nie zostałą ona zaktualizowana.
Pytanie do organizatora: czy moje pytanie konkursowe i odpowiedź na wczorajsze pytanie doszły? Nie widzę swojego nicku w tabelce- chyba że jeszcze nie zostałą ona zaktualizowana.
Ja najpierw pomyślałem o zatonieciu Bismarcka albo Titanic'a ale odnalazłem rejon gdize jest ten punkt i za mało na północ dla titanic'a i za blisko lądu dla bismarck'a to zaczołem kombinowac z orp orzeł... a tu vivit nam zrobił wałka i podał współrzednę wytwórni żyletek ktora jako surowca używa statków royal navy
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
Z powodu awarii lini przesyłowych, nie mogę zaktualizować pliku głównego więc pytanie zadaję w tym wątku....
Dwa pancerniki w ciągu 3 dni - to wynik jednego z niemieckich dowódców okrętów podwodnych. Proszę podać o jakie okręty chodzi , nazwisko dowódcy okrętu podwodnego oraz o jaki okręt podwodny chodzi?
odpowiedzi wyłącznie na adres zabawa@kartonwork.pl
Dwa pancerniki w ciągu 3 dni - to wynik jednego z niemieckich dowódców okrętów podwodnych. Proszę podać o jakie okręty chodzi , nazwisko dowódcy okrętu podwodnego oraz o jaki okręt podwodny chodzi?
odpowiedzi wyłącznie na adres zabawa@kartonwork.pl
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2006, 11:02 przez Vivit, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmm za pytanie nr. 4 mam -2 pkt. a byłem pewien, że odpowiedziałem dobrze. Czy autor pytania (HakenBush) mógłby coś powiedzieć na to: http://lotnictwo.net/doc.php?doc=05061001
Z tej stronki korzystałem i jak byk stoi, że 16 grudnia;)Ale widocznie ktoś się pomylił. Pozdrawiam.
Z tej stronki korzystałem i jak byk stoi, że 16 grudnia;)Ale widocznie ktoś się pomylił. Pozdrawiam.
Na stoczni - HMS King George V skala 1:200.
kapek pisze:Hmmm za pytanie nr. 4 mam -2 pkt. a byłem pewien, że odpowiedziałem dobrze. Czy autor pytania (HakenBush) mógłby coś powiedzieć na to: http://lotnictwo.net/doc.php?doc=05061001
Na tamtej stronie jest błąd. 16 grudnia 2003r. odbyły się ostatnie loty Mig-ów na poznańskich Krzesinach. Poszukaj w innych źródłach, wszędzie podana jest data 19 grudnia.
Od czasu do czasu trzeba czasami...
USS "Essex" - czeka w doku
"Tobruk" - prace ruszyły
USS "Essex" - czeka w doku
"Tobruk" - prace ruszyły
Na tej stronie pisze, że wykonał ostatni lot 19 grudnia 2003 roku.
Maszyna,ktora wykonała 19 grudnia 2003 ostatni lot samolotu MiG-21 w Siłach Powietrznych RP.