Wakacyjna zabawa forumowiczów KartonWork.
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
A mundial dobiegł końca, co nie którzy pokazali ile są warci i przyszedł czas na refleksje, a my tu mamy kolejne pytanie....
Jutro uzupełnię listę o odpowiedzi....dziś po główce Idola francji nie mam sił pisać. Niewątpliwy autorytet i to na zakończenie kariery....
Panowie do dzieła szukać odpowiedzi...
Jutro uzupełnię listę o odpowiedzi....dziś po główce Idola francji nie mam sił pisać. Niewątpliwy autorytet i to na zakończenie kariery....
Panowie do dzieła szukać odpowiedzi...
Ta główka była bardzo efektowna. Jak to wyraził komentator Polsatu Sport: "Zidane walnął mu z byka"Vivit pisze:....dziś po główce Idola francji nie mam sił pisać. Niewątpliwy autorytet i to na zakończenie kariery....
pozdrowienia z Polski południowej
Od czasu do czasu trzeba czasami...
USS "Essex" - czeka w doku
"Tobruk" - prace ruszyły
"Tobruk" - prace ruszyły
Wszyscy tak plujecie na tego Zidane a tak naprawde to nikt nie wie co mu włoch powiedział. bo na transmiji widać było dokładnie jak materazzi gadał ciągle coś do zidane ten nie wytrzymał i sie wrócił do niego...
a na dzisiajesze pytanie nie odpowiem bo sie nei znam na jednostkach w oznaczeniu statków
znalazłem wszystkie dane ale nie wiem jak je zestawić no nic trudno
a na dzisiajesze pytanie nie odpowiem bo sie nei znam na jednostkach w oznaczeniu statków
znalazłem wszystkie dane ale nie wiem jak je zestawić no nic trudno
Mama Just killed the man...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
put the gun against his head...
push the triggle....
now he's dead...
Ja się z tobą hide w 100% zgodzę. Jak mu powiedział: "Grasz jak Rasiak" to bym też nie wytrzymał. A tak na serio to media mówiłe, że Materazzi powiedział: "jestes terrorystą" i zaczoł wyzywac go, że jest algierskiego pochodzenia. Dobra wracam do tematu.hide pisze:Wszyscy tak plujecie na tego Zidane a tak naprawde to nikt nie wie co mu włoch powiedział. bo na transmiji widać było dokładnie jak materazzi gadał ciągle coś do zidane ten nie wytrzymał i sie wrócił do niego...
Czekam na wynik pytania nr. 8 bo nie jestem pewien, czy dałem odpowiednią odpowiedz.
Pytanie moim zdaniem nie jest precyzyjne, ponieważ:
po pierwsze primo!!!
było kilka "rodzin" o podobnych parametrach !
po drugie primo
niektóre rodziny zaliczane były do Dreadnought'ów choć nie miały wszystkich cech protoplasty!!!
i po trzecie primo
może być więc wiele odpowiedzi!!! l, a nie muszą sie zgadzać z odpowiedzią autora, bo jego też może być dobra!!!
wybrałem najbardziej ( po krótkiej analizie źródłowej )prawdopodobną odpowiedz według mnie.
Nie mam czasu na szukanie odpowiedzi cały dzień i analizowanie szczegółów. proszę więć o łagodny wymiar kary !!!
pozdrawiam Kumbot.
po pierwsze primo!!!
było kilka "rodzin" o podobnych parametrach !
po drugie primo
niektóre rodziny zaliczane były do Dreadnought'ów choć nie miały wszystkich cech protoplasty!!!
i po trzecie primo
może być więc wiele odpowiedzi!!! l, a nie muszą sie zgadzać z odpowiedzią autora, bo jego też może być dobra!!!
wybrałem najbardziej ( po krótkiej analizie źródłowej )prawdopodobną odpowiedz według mnie.
Nie mam czasu na szukanie odpowiedzi cały dzień i analizowanie szczegółów. proszę więć o łagodny wymiar kary !!!
pozdrawiam Kumbot.
Hide: knots i kts to to samo, a oznacza prędkość (węzły).
Kumbot: zgadzam się z tobą w 100%. "Najgorszy" typ to pojęcie względne. Każda rodzina dodawała jakieś nowe rozwiązania techniczne i miała inne specyfikacje, nie można tak po prostu wybrać najgorszego. Pozostaje czekać na odpowiedzi Może trafiłem
Kumbot: zgadzam się z tobą w 100%. "Najgorszy" typ to pojęcie względne. Każda rodzina dodawała jakieś nowe rozwiązania techniczne i miała inne specyfikacje, nie można tak po prostu wybrać najgorszego. Pozostaje czekać na odpowiedzi Może trafiłem
Od czasu do czasu trzeba czasami...
"Tobruk" - prace ruszyły
"Tobruk" - prace ruszyły