*[Relacja/Pojazd] Star 266 + ZU-23-2 Modelik 2/04
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
nie ukrywam bardzo mi sie podoba... staranne wykonanie.
mam prosbe, przy okazji jak fotki bedziesz nastepne pstrykac, moglbys zblizenie na te zrobiona oponke zrobic? tak z ciekawosci chcialem zobaczyc jak to z bliska wyglada
EDIT: faktycznie sorki, piekny bieznik troche pewno roboty z tym bylo...
mam prosbe, przy okazji jak fotki bedziesz nastepne pstrykac, moglbys zblizenie na te zrobiona oponke zrobic? tak z ciekawosci chcialem zobaczyc jak to z bliska wyglada
EDIT: faktycznie sorki, piekny bieznik troche pewno roboty z tym bylo...
Ostatnio zmieniony czw lip 27 2006, 12:54 przez ultek, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, po powrocie ze wczasów zabrałem się ostro do roboty - w końcu Porąbka się zbliża i miło mi donieść że Star jest ukończony w 98%, pozostało dorobić kilka szczególików, zrobię to po ukończeniu działka, za które już w najbliższych dniach się zabieram. Oto fotki stara, chętnie odpowiem na pytania;
-
- x 1
- Konan Barbarzyńca
Ty nam Grzesiu naszego młodego talentu nie przechwalaj, bo jeszcze Mu woda sodowa do głowy uderzy
Enzowi dawkuję odpowiednią porcję pochwał i zje...ek , ale trza przyznać, że jest jednym z nielicznych, którzy lepią i potrafią to robić - to nadzieja na przyszłość, że nie tylko NJM się rodzi.
Jeszcze tylko Andrzeja naszego pochwał brak Czuj się Wujku zobligowany
To co napisałem powyżej nie jest oznaką "zmęczenia" po kawalerskim, ino tylko uznania dla Kuby. Lepiaj dalej i mi przypomnij co tam ma być w paczce po zakończeniu stara.
Enzowi dawkuję odpowiednią porcję pochwał i zje...ek , ale trza przyznać, że jest jednym z nielicznych, którzy lepią i potrafią to robić - to nadzieja na przyszłość, że nie tylko NJM się rodzi.
Jeszcze tylko Andrzeja naszego pochwał brak Czuj się Wujku zobligowany
To co napisałem powyżej nie jest oznaką "zmęczenia" po kawalerskim, ino tylko uznania dla Kuby. Lepiaj dalej i mi przypomnij co tam ma być w paczce po zakończeniu stara.
ZŁO SQUAD
- Wujek Andrzej
- x 2
Czuję się zobligowany .
Nie chwalę aby nie zapeszyć . Tak się jakoś ostatnimi czasy składało że jak tylko wykazałem zainteresowanie czyjąś relacją , lub co gorsze zdecydowałem się na pochwałę , relacja zaraz zaczynała "więdnąć i usychać" a obiekt pochwał cichł na dobre .
Tak się jednak składa że bacznie przyglądam się powstawaniu kolejnych modeli Enzo na Forum . Wybiera coraz trudniejsze . Jest kilkanaście wycinanek pojazdów które są trudne i pracochłonne w wykonaniu , ten model do nich należy .
A jak Enzo sobie radzi to widać .
Enzo ... modelarstwo to Twoje hobby i pasja . Nie deklarowana lecz prawdziwa , też to widać .
Pozdrowienia. Wujek.
P.s. Do zobaczenia w Porąbce ?
Nie chwalę aby nie zapeszyć . Tak się jakoś ostatnimi czasy składało że jak tylko wykazałem zainteresowanie czyjąś relacją , lub co gorsze zdecydowałem się na pochwałę , relacja zaraz zaczynała "więdnąć i usychać" a obiekt pochwał cichł na dobre .
Tak się jednak składa że bacznie przyglądam się powstawaniu kolejnych modeli Enzo na Forum . Wybiera coraz trudniejsze . Jest kilkanaście wycinanek pojazdów które są trudne i pracochłonne w wykonaniu , ten model do nich należy .
A jak Enzo sobie radzi to widać .
Enzo ... modelarstwo to Twoje hobby i pasja . Nie deklarowana lecz prawdziwa , też to widać .
Pozdrowienia. Wujek.
P.s. Do zobaczenia w Porąbce ?