witam
rzeczywiscie nieciekawie wyszlo z tymi zadrapaniami, ogolnie sa spoko tylko ze niektore na plotnie, ale pewnie to jakos poprawisz.
co do modelu to ten hurricane to moim zdaniem najlapiej przez Ciebie sklejony model jaki widzialem, wiec mam nadzieje ze kolejne beda jeszcze lepsze.
ciesze sie z tej relacji bo rowniez bede go kleil jako kolejny model i ona bedzie mi pomocna.
takze podsumowujac...mimo niektorych mankamentow jest ok.
pozdrawiam
sorry za brak polskich znakow...nie moja wina
*[Samolot/Relacja] Hawker Hurricane - AH
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Cześć,
usunąłem zadrapania i mam nowe zdjęcia. Dziękuję za pomoc w trakcie budowy tym wszystkim ludziom, którzy szukali konstruktywnych rozwiązań i wspierali mnie - doceniam to.
A teraz zdjęcia kończące relację. Więcej znajdziecie na mojej prywatnej stronie - zapraszam.
]
TAD
usunąłem zadrapania i mam nowe zdjęcia. Dziękuję za pomoc w trakcie budowy tym wszystkim ludziom, którzy szukali konstruktywnych rozwiązań i wspierali mnie - doceniam to.
A teraz zdjęcia kończące relację. Więcej znajdziecie na mojej prywatnej stronie - zapraszam.
]
TAD
Ostatnio zmieniony wt sie 01 2006, 21:27 przez tad, łącznie zmieniany 1 raz.