*[Relacja/Pojazd] Star 266 + ZU-23-2 Modelik 2/04
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Oto nadeszła ta chwila, Star 266 jest ukończony !!!
Kilka słów podsumowania:
Model należy do skomplikowanych, wymagających nieco umiejętności i doświadczenia. W opracowanie wkradło się kilka błędów, takim chyba najbardziej widocznym są zbyt długie paski do zwijania tulejek (wszystkie!).
Mój egzemplarz posiadał też sporo przesunięć kolorów ale ogólnie model kleiło mi się bardzo przyjemnie i dało mi to wiele radochy
Nie ma się co więcej rozpisywać, oto fotki:
Chciałbym podziękować wszystkim za odwiedzanie tej relacji, a zwłaszcza z komentarze i uwagi. Szczególne słowa podziękowania kieruję ku Markowi B za podesłane elementy oraz Kat'owi, który zasypywał mnie dokumentacją.
KONIEC
Wkrótce zabiorę się za coś nowego, narazie mogę zdradzić, że to będzie coś na gąsienicach
Pozdrawiam
Kilka słów podsumowania:
Model należy do skomplikowanych, wymagających nieco umiejętności i doświadczenia. W opracowanie wkradło się kilka błędów, takim chyba najbardziej widocznym są zbyt długie paski do zwijania tulejek (wszystkie!).
Mój egzemplarz posiadał też sporo przesunięć kolorów ale ogólnie model kleiło mi się bardzo przyjemnie i dało mi to wiele radochy
Nie ma się co więcej rozpisywać, oto fotki:
Chciałbym podziękować wszystkim za odwiedzanie tej relacji, a zwłaszcza z komentarze i uwagi. Szczególne słowa podziękowania kieruję ku Markowi B za podesłane elementy oraz Kat'owi, który zasypywał mnie dokumentacją.
KONIEC
Wkrótce zabiorę się za coś nowego, narazie mogę zdradzić, że to będzie coś na gąsienicach
Pozdrawiam
-
- x 1
No, no... Bardzo ładny STAR! Dawno nie robiłem żadnego pojazdu, ale ta relacja bardzo zachęca do powrotu do takiej tematyki. Od początku obserwowałem postępy w budowie i gratuluję efektu. Przede wszystkim gratuluje jednak wytrwałości podczas prac nad modelem. Niewielu młodych wykazuje się taka konsekwencją, co powoduje, że na forum pojawia się wiele niedokończonych relacji. Tutaj mamy przykład poważnego podejścia do sprawy.