Wziąłem się za ten dość stary modelik. Model będzie w skali 1:25 z wydruku z płyty CD MM 11/65. Okazuje się, ze i bez wykreślania komputerowego może wyjść całkiem przyzwoity samochodzik. Oto początek zmagań...
Ostatnio zmieniony pt gru 09 2005, 21:13 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.
Jędruś pamiętam ten model jako bardzo fajnie opracowany. Kiedyś spędziłem nad nim całe ferie Bożonarodzeniowe. Na koniec zainstalowałem silniczek elektryczny i zrobiłem napęd poprzez gumową rolkę cierną na koło. Płaska bateria leżała sobie w skrzyni. Nawet jeździł. Mam do niego sentyment. Będę teraz bacznie śledził twoje zmagania.
Witaj Tadeuszku. Zgadzam się z Tobą, ze model (jak na tamtą epokę) opracowany jest nie źle. My tu gadu gadu, a nagle pojawiły się mosty z wałami napędowymi
Ostatnio zmieniony pt gru 09 2005, 21:29 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekaw jestem (może Okonek mnie oświeci) jak wyglądały cysterny Mam zdjęcie w barwach UN ze Wzgórz Golan ale nie za wielkie. A Fojer1 nie masz zdjęć przypadkiem tych autek w konfiguracji dla Straży Doszły zbiorniki.
Ostatnio zmieniony pt gru 09 2005, 21:33 przez Aviator, łącznie zmieniany 1 raz.