[Konkurs] Suzuki GSX1300RX
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
[Konkurs] Suzuki GSX1300RX
To jest moja relacja konkursowa. Bede kleic tego wlasnie motora co jest w tytule. Wlasciwie to juz zaczalem ale byly wakacje i mi sie nie chcialo go konczyc. Teraz mi sie nudzi to se go skoncze.
Jestem poczatkujay wiec sie nie smiac.
Model jest znanej firmy produkujacej modele - tamiya i pochodzi z chin. W tym przepieknym pudelku w srodku znajduja sie:
- jakies plastikowe czesci
- paczka z jakims badziewiem
- kartka z instrukcja ale niestety w obcych jezykach
- kalkomanie
- oponki
Yo, pudelko wyglada tak:
To co bylo w srodku wylozylem tutaj, zeby bylo lepiej widac. Pare drobiazgow zaczalem juz skladac ale w sumie to niewiele.
Kurna motur jest fajny i se tak mysle ze jak kiedys dorosne to se moze taki kupie. Jak wyjade nim u nas na wioche to laski sie posikaja z wrazenia. To znaczy jak sie do tego czasu jeszcze wszystkie nie pohajtaja z miastowymi. Pewnie zostanie jakas brzydula co jej nikt nie zechce ale i tak fajnie bedzie se pojechac takim moturem nad jeziorko nawet samemu.
To tyle na razie potem napisze wiecej.
Jestem poczatkujay wiec sie nie smiac.
Model jest znanej firmy produkujacej modele - tamiya i pochodzi z chin. W tym przepieknym pudelku w srodku znajduja sie:
- jakies plastikowe czesci
- paczka z jakims badziewiem
- kartka z instrukcja ale niestety w obcych jezykach
- kalkomanie
- oponki
Yo, pudelko wyglada tak:
To co bylo w srodku wylozylem tutaj, zeby bylo lepiej widac. Pare drobiazgow zaczalem juz skladac ale w sumie to niewiele.
Kurna motur jest fajny i se tak mysle ze jak kiedys dorosne to se moze taki kupie. Jak wyjade nim u nas na wioche to laski sie posikaja z wrazenia. To znaczy jak sie do tego czasu jeszcze wszystkie nie pohajtaja z miastowymi. Pewnie zostanie jakas brzydula co jej nikt nie zechce ale i tak fajnie bedzie se pojechac takim moturem nad jeziorko nawet samemu.
To tyle na razie potem napisze wiecej.
http://www.jadarhobby.waw.pl/2006-tamiy ... 11785.html
Link do Katalogu firmy Tamiya. W opisie propduktu zaraz nad znaczkiem firmowym Tamiya jst napisan w nawiasie, że ta firma pochodzi z Japonii.
Link do Katalogu firmy Tamiya. W opisie propduktu zaraz nad znaczkiem firmowym Tamiya jst napisan w nawiasie, że ta firma pochodzi z Japonii.
-
- x 8
-
- x 1
Pokaze teraz jak fajnie rury skleilem. One sa jeszcze niedokonczone bo czeba je jeszcz pochromowac w pewnych miejscach. Ktos wie moze jak pochromowac plastik? To sie da w domu zrobic czy czeba oddac gdzies do jakiegos warsztatu?
Jeste tez silnik. Jego nie trzeba chromowac bo w oryginale jest tylko pociagniety srebrzanka.
Jeste tez silnik. Jego nie trzeba chromowac bo w oryginale jest tylko pociagniety srebrzanka.