[Prezentacja] Nieuport 25 - Answer
Moderatorzy: kartonwork, Tomasz D.
[Prezentacja] Nieuport 25 - Answer
Cześć,
na mojej stronie zrobiłem prezentację wycinanki z samolotem myśliwskim Nieuport 25 z wydawnictwa Modele Kartonowego Fana (Answer) 7-8/2006 autorstwa K. Fiołka, skala 1:33, cena ok. 18 zł.
Okładka:
Tym razem p. Fiołek zaprojektował stosunkowo prosty samolot dwupłatowy, który bez większych trudności może być wykonany przez modelarzy mniej zaawansowany. Prostszy nie znaczy byle jaki rzecz jasna - ale po kolei...
Jedno ze zdjęć gotowego modelu pokazanego dzisiaj w Skawinie:
Pełny tekst i więcej zdjęć na stronie www.tad.anv.pl - zapraszam.
TAD
na mojej stronie zrobiłem prezentację wycinanki z samolotem myśliwskim Nieuport 25 z wydawnictwa Modele Kartonowego Fana (Answer) 7-8/2006 autorstwa K. Fiołka, skala 1:33, cena ok. 18 zł.
Okładka:
Tym razem p. Fiołek zaprojektował stosunkowo prosty samolot dwupłatowy, który bez większych trudności może być wykonany przez modelarzy mniej zaawansowany. Prostszy nie znaczy byle jaki rzecz jasna - ale po kolei...
Jedno ze zdjęć gotowego modelu pokazanego dzisiaj w Skawinie:
Pełny tekst i więcej zdjęć na stronie www.tad.anv.pl - zapraszam.
TAD
-
Zarówno model jak i malowanie wyglądają świetnie. Od pewnego czasu polubiłem druciaki.
Nie interesują mnie wojenki sympatyków z antysympatykami tego wydawcy. Prezentacja mogła być tutaj , ale nie przeszkadza mi jesli jest na Twojej stronie.
Jak widzę model nie jest jeszcze dostępny w sprzedaży. Szkoda.
Nie interesują mnie wojenki sympatyków z antysympatykami tego wydawcy. Prezentacja mogła być tutaj , ale nie przeszkadza mi jesli jest na Twojej stronie.
Jak widzę model nie jest jeszcze dostępny w sprzedaży. Szkoda.
TAD czy chodzi o Nieuport 24bisC1 nr 5086,godło osobiste Diana strzelająca z łuku, 6 Eskadra Lotnicza, Lwów, październik 1919r ?Zdobyty na bolszewikach ,osobista maszyna por.pil.Janusza Gilewicza ? Jeżeli tak to biorę !!! Tylko gdzie to cudo dostać?
"Jeżeli wyjdę z tej wojny żywy, będę miał więcej szczęścia niż rozumu..." Manfred freiherr von Richthofen (1892-1918)