[relacja] Amfibia AAV7 ModelCard
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
[relacja] Amfibia AAV7 ModelCard
Witam wszystkich forumowiczów!!!!
Zapraszam na relacje z budowy amfibii AAV7 (LVTP7). Model ten pochodzi z wydawnictwa ModelCard, opracował: Waldemar Rychard & Witold Piasecki, skala: 1:25. Format modelu-A3. Model będze budowany w standardzie z wyjątkiem gąsienic i przedziału desantowego
Na początek okładka:
Pora na kilka fotek samego modelu. Na początek szkielet:
Ostatnia fotka jak widać pokazuje podłoge przedziału dasantowego (1,5 godz roboty ):
ps. chyba coś zdjęcia zbyt duże wyszły
Zapraszam na relacje z budowy amfibii AAV7 (LVTP7). Model ten pochodzi z wydawnictwa ModelCard, opracował: Waldemar Rychard & Witold Piasecki, skala: 1:25. Format modelu-A3. Model będze budowany w standardzie z wyjątkiem gąsienic i przedziału desantowego
Na początek okładka:
Pora na kilka fotek samego modelu. Na początek szkielet:
Ostatnia fotka jak widać pokazuje podłoge przedziału dasantowego (1,5 godz roboty ):
ps. chyba coś zdjęcia zbyt duże wyszły
Pozdrawiam
Relacja widze nie cieszy sie wielką popularnością, i zastanawiam sie czy ją na tym forum kontynuować skoro nikogo ta relacja nie interesuje
Przez ostatni tydzień zrobiłem tylko koła napędowe i połowe koła napinającego:
Wszystki niedociągnięcia jakie widać będą oczywiście niewidoczne
Przepraszam że zdjęcia są z daleka ale nie moge ostrości nastawić
Przez ostatni tydzień zrobiłem tylko koła napędowe i połowe koła napinającego:
Wszystki niedociągnięcia jakie widać będą oczywiście niewidoczne
Przepraszam że zdjęcia są z daleka ale nie moge ostrości nastawić
Pozdrawiam
- Konan Barbarzyńca
Czyli leci standardowy tekst :
To, że nie masz 128 wpisów, nie oznacza, że nikt nie interesuje się relacją, ble ble ble skończyły mi się pomysły bo własnie "Na dobre i na złe" leci w telewizorze. A na innym kanale mówią o wyroku na Saddama
Pokazuj efekty swojej pracy nie licząc na poklask. No chyba, ze chcesz setki wpisów z zapytaniem gdzie kupujesz klej, którym kleisz. Ale zaznacz to wyraźnie.
ps. Popraw retusz krawędzi Kółka napędowe są spoko.
To, że nie masz 128 wpisów, nie oznacza, że nikt nie interesuje się relacją, ble ble ble skończyły mi się pomysły bo własnie "Na dobre i na złe" leci w telewizorze. A na innym kanale mówią o wyroku na Saddama
Pokazuj efekty swojej pracy nie licząc na poklask. No chyba, ze chcesz setki wpisów z zapytaniem gdzie kupujesz klej, którym kleisz. Ale zaznacz to wyraźnie.
ps. Popraw retusz krawędzi Kółka napędowe są spoko.
ZŁO SQUAD