METEOR
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
??? Meteor ???
Witam serdecznie wszystkich "kibiców" Metaora
Przepreaszan za długie milczenie
wsztctkim miłośnikom modelarstwa składam życzenia świąteczne
"MOKREGO JAJKA I SMACZNEGO DYNGUSA"
wiem wiem to już "po"
Niestety to przelotna "wizyta". "Wichry" wywjały mnie aż za ural 150 kilometrów od BIJSK-a. Niestety zejdzie jeszcze ze dwa "miechy"
Hi JareK
Przepreaszan za długie milczenie
wsztctkim miłośnikom modelarstwa składam życzenia świąteczne
"MOKREGO JAJKA I SMACZNEGO DYNGUSA"
wiem wiem to już "po"
Niestety to przelotna "wizyta". "Wichry" wywjały mnie aż za ural 150 kilometrów od BIJSK-a. Niestety zejdzie jeszcze ze dwa "miechy"
Hi JareK
!!! METROR ???
WITAM
a ot co
system "nie istnieje" cała dokumentacja: plany-(przy pomocy kolwgów powinno dać się odzyskać) poszła w wirtuwlny niebyt
cała dokumentacja foto poszła w nicość - (nie do odzyskania) wraz z systemem
"stanowisko pracy" idealniw wysprzątane- (moja kochana BASIEŃKA) cała papiero-kartono logia moczy się w porannej rosie na wysypisku
cyfrówka uszkodzona (ma spływie kajakowym przerobili ją na u-boota)
kadłub meteora do bani (pianka przestała szalec od downa ale efekty destrukcyjne)
C
Najbardziej destruksyjnie na moją jaźń wpłynął widok kadłuba i na twardym brak folderu pt "METEOR" sam nie wiem który bardziej
Hi JareK
a ot co
system "nie istnieje" cała dokumentacja: plany-(przy pomocy kolwgów powinno dać się odzyskać) poszła w wirtuwlny niebyt
cała dokumentacja foto poszła w nicość - (nie do odzyskania) wraz z systemem
"stanowisko pracy" idealniw wysprzątane- (moja kochana BASIEŃKA) cała papiero-kartono logia moczy się w porannej rosie na wysypisku
cyfrówka uszkodzona (ma spływie kajakowym przerobili ją na u-boota)
kadłub meteora do bani (pianka przestała szalec od downa ale efekty destrukcyjne)
C
Najbardziej destruksyjnie na moją jaźń wpłynął widok kadłuba i na twardym brak folderu pt "METEOR" sam nie wiem który bardziej
Hi JareK
reaktywacja
Vitam
wszystkim chciałbym powiedzieć dzień dobry.
Temat nieco się za kurzył pomimo pierwszych nie powodzeń bardzo chcę go reaktywować od nie dawna jestem w domu i chyba tak pozostanie
Hi JareK
wszystkim chciałbym powiedzieć dzień dobry.
Temat nieco się za kurzył pomimo pierwszych nie powodzeń bardzo chcę go reaktywować od nie dawna jestem w domu i chyba tak pozostanie
Hi JareK
meteor
Vitam
Po wysypanu sie mego kompa utraciłem sporą czesc danych. zwłaszca bolesnie odczułem utrata fotek. A i serwet ''kartonu'' doznał jalobejś amnezji i fotki z wszystkich postów przeszły w nie byt.
w woli sprostowania i wyjasnienia, chodzi o niemiecki statek naukowo badawczy F.S. METEOR
http://www.ifm.uni-hamburg.de/ves/ves_meteor.htm
Hi JareK
Po wysypanu sie mego kompa utraciłem sporą czesc danych. zwłaszca bolesnie odczułem utrata fotek. A i serwet ''kartonu'' doznał jalobejś amnezji i fotki z wszystkich postów przeszły w nie byt.
w woli sprostowania i wyjasnienia, chodzi o niemiecki statek naukowo badawczy F.S. METEOR
http://www.ifm.uni-hamburg.de/ves/ves_meteor.htm
Hi JareK