[zapowiedź Orlik 38] Savoia Marchetti SM.79 Sparviero
Moderatorzy: kartonwork, Tomasz D.
[zapowiedź Orlik 38] Savoia Marchetti SM.79 Sparviero
Początkiem przyszłego tygodnia, do sprzedaży trafi kolejny model wydawnictwa Orlik - SM.79 Sparviero.
Model zajmuje 7,5 arkuszy kartonu formatu A3; 3,5 arkusza offsetu z częściami szkieletu oraz 5,5 strony z opisem, historią i rysunkami. Autorem modelu jest p. Tadeusz Grzelczak.
Poniżej przedstawiamy okładkę, przykładowe rysunki oraz części:)
Pozdrawiamy!
Orlik Team
Model zajmuje 7,5 arkuszy kartonu formatu A3; 3,5 arkusza offsetu z częściami szkieletu oraz 5,5 strony z opisem, historią i rysunkami. Autorem modelu jest p. Tadeusz Grzelczak.
Poniżej przedstawiamy okładkę, przykładowe rysunki oraz części:)
Pozdrawiamy!
Orlik Team
Trudno jest wejść na http://www.wikipedia.pl i wpisać tam Savoia-Marchetti SM.79 ? - masz wszystko, każde dane, wystarczy podzielić przez skalę modelu i masz jego wymiary.
Nawet nie, ale nie ma tam wszystkich danych, a jedynie te najważniejsze i zawsze mógł się tam pojawić błąd. Poza tym jak pytałem o cenę, to chyba dla orlikmk`a nie będzie problemem dopisać odrazu dwie liczby.
PS
A swoją drogą coś mi podpowiadało że pierwszą odpowiedzią jaką dostanę, to żeby sobie przeliczyć
PS
A swoją drogą coś mi podpowiadało że pierwszą odpowiedzią jaką dostanę, to żeby sobie przeliczyć