[REALACJA] PzKpfw VI TIGER AH - chyba jedyna na tym forum:)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Mariusz Kita
Ledwie dwie strony relacji i prawie 2100 wyswietlen, nie sugeruj sie iloscia
postow.
Model jest zacny i chetnie obejrze relacje z klejenia od poczatku az do konca.
Wiec nie przerywaj tyllko klej i wrzucaj kolejne zdjecia.
Poziomu klejenia nie ocenie, bo brak mi kwalifikacji
postow.
Model jest zacny i chetnie obejrze relacje z klejenia od poczatku az do konca.
Wiec nie przerywaj tyllko klej i wrzucaj kolejne zdjecia.
Poziomu klejenia nie ocenie, bo brak mi kwalifikacji
Tiger (P) - gasiennice. Powoli, ale do przodu.
PzKpfw I Ausf. B - wstrzymany.
SdKfz 234/2 Puma - ukonczony.
PzKpfw I Ausf. B - wstrzymany.
SdKfz 234/2 Puma - ukonczony.
- Przemek W.
- x 7
- Wujek Andrzej
- x 2
... pewnie by przykleił dobrze gdyby się nie zasugerował błędnym oznakowaniem części 23ap i 23al w wycinance . A teraz na bokach wanny pozostały kreski , wskazujące jak daleko w górę powinny sięgać oba te elementy .
pdolny ... jak widzisz musisz jeszcze więcej przemyśleń wkładać w budowę modelu . Pośpiech nie jest dobrym doradcą .
Wujek pozdrawia ...
pdolny ... jak widzisz musisz jeszcze więcej przemyśleń wkładać w budowę modelu . Pośpiech nie jest dobrym doradcą .
Wujek pozdrawia ...
Witam
Dzięki za cenną uwagę niestety nie widzę możliwości korekcji tego. Na szczęście część ta jest mało widoczna po sklejeniu modelu. Tak jak pisze Wujek zasugerowałem się wycinanką. Po przymiarce pasowało idealnie więc dlatego tak wypadło. Nie sądzę że błąd ten wynikł z pośpiechu. Raczej powiedziałbym z niezrozumienia Na przyszłość będzie trzeba zwracać baczniejszą uwagę na błędy w opracowaniu.
Dzięki za cenną uwagę niestety nie widzę możliwości korekcji tego. Na szczęście część ta jest mało widoczna po sklejeniu modelu. Tak jak pisze Wujek zasugerowałem się wycinanką. Po przymiarce pasowało idealnie więc dlatego tak wypadło. Nie sądzę że błąd ten wynikł z pośpiechu. Raczej powiedziałbym z niezrozumienia Na przyszłość będzie trzeba zwracać baczniejszą uwagę na błędy w opracowaniu.
Witam Troszkę minęło od mojego ostatniego postu, ale pracować też trzeba niestety
Dziś przedstawiam główną broń służącą do obrony przed piechotą. CKM chyba z tego co pamiętam jest to MG 34. Poza tym przykleiłem też poszycie tylnego pancerza. Zresztą zobaczcie sami :P
Ocenę jak zawsze pozostawiam wiernym forumowiczom
Dziś przedstawiam główną broń służącą do obrony przed piechotą. CKM chyba z tego co pamiętam jest to MG 34. Poza tym przykleiłem też poszycie tylnego pancerza. Zresztą zobaczcie sami :P
Ocenę jak zawsze pozostawiam wiernym forumowiczom