*[Galeria/Czołg] T-34/76 z Answera
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Mariusz Kita
*[Galeria/Czołg] T-34/76 z Answera
Witam
Model czołgu T-34/76 z Answera zwaloryzowałem do egzemplarza stojącego na pomniku w Gdańsku.Do budowy tego modelu użyłem też elementów z modeli wydanych przez MM,Modelika i Military Model.Pełna relacja z budowy znajduje się na Forum Broni Pancernej.Efekt przedstawiają zdjęcia.Krytyczne uwagi mile widziane(pochwały również)
Pozdrawiam
Model czołgu T-34/76 z Answera zwaloryzowałem do egzemplarza stojącego na pomniku w Gdańsku.Do budowy tego modelu użyłem też elementów z modeli wydanych przez MM,Modelika i Military Model.Pełna relacja z budowy znajduje się na Forum Broni Pancernej.Efekt przedstawiają zdjęcia.Krytyczne uwagi mile widziane(pochwały również)
Pozdrawiam
Witam,
jak dla mnie wykonanie jest doskonałe. Widać staranność i dbałość o szczegóły.
Tak trzymać
jak dla mnie wykonanie jest doskonałe. Widać staranność i dbałość o szczegóły.
Tak trzymać
www.forum.fsoptk.pl zapraszam
Na niektórych zdjęciach robi niesamowite wrażenie, jak prawdziwy.
Bartosz Była też mowa o tym jak temu zaradzić. Naprawdę nie widzę sensu każdego kto wstawia zdjęcia na fotosika o to molestowac i to na forum.
Pozdrawiam,
Piterski
Bartosz Była też mowa o tym jak temu zaradzić. Naprawdę nie widzę sensu każdego kto wstawia zdjęcia na fotosika o to molestowac i to na forum.
Pozdrawiam,
Piterski
Ostatnio zmieniony czw kwie 19 2007, 10:25 przez Piterski, łącznie zmieniany 1 raz.
W budowie: Halny;
- Bartosz B.
- x 7
Masz na myśli ten przy Alei Zwycięstwa?Model czołgu T-34/76 z Answera zwaloryzowałem do egzemplarza stojącego na pomniku w Gdańsku.
Jeśli tak, to kolory trochę nie grają - zwykle jest on pomalowany byle jakim zielonym (na pewno jaśniejszym niż zastosowany przez Ciebie), a gąsienice są czarne. Srebrne nie były nigdy chyba - kto by zużywał kilka litrów srebrnej farby na coś takiego? Podobno T-34 występował kiedyś w różowej kreacji z kwiatem z lufie, ale to tylko legendy
Ogólnie model mi się podoba, szczególnie że wytrwałeś z gąsienicami, w które ja zwątpiłem po 10. sztuce
- Mariusz Kita
- PITERPANZER
- x 1
Stachu ,Mariusz budując model wzorował sie na zdjęciach czołgu -pomnika zamieszczonych w regulaminie konkursu.Jednak w trakcie jego trwania Jury podpowiedziało ,aby model choć trochę przypominał wóz z linii a nie stan obecny.Stąd niewielkie zmiany w stosunku do oryginału.Myślę ,że modelowi wyszło to tylko "na zdrowie".
-
- x 1
- Mariusz Kita