Piotr Czyżewski pisze: Do admina:
Kto skasował moje wcześniejsze posty w tym wątku w których śmiałem zawrzeć krytykę "dzieła" Edmunda?
Jakaś cenzura jest na forum czy to tylko zwyczajne kumoterstwo?
Też składam protest Kumoterstwo jakieś, Admirał skasował post mojego autorstwa, w którym wjechałem na twoją rodzinę do 6 pokolenia wstecz. Szkoda, że na promenadzie Piotrek G., Krzyżakiem zwany, powstrzymał mnie przed zastosowaniem pewnych czynności, panie "ślicznie dziękuję kolegom modelarzom za przybycie na to modelarskie święto"
Przez chwilę myślałem, że Piotruś jest niesamowicie dobry, starym kumplem Mundka.
Wiecie, w takich znajomościach jechanie po sobie ma inny wymiar.
Ale tu wyszło z tego zwykłe chamstwo i przy okazji słoma z butów, niestety Pan Piotruś należy do osób, które powinny być usunięte z forum, by ograniczyć ilość syfu i niezdrowych klimatów.
Poza tym to co Pan Piotruś pokazał, nie predysponuje go do takich ataków na Mundka.
Grzegorz Staniucha pisze: Szkoda, że na promenadzie Piotrek G., Krzyżakiem zwany, powstrzymał mnie przed zastosowaniem pewnych czynności, panie "ślicznie dziękuję kolegom modelarzom za przybycie na to modelarskie święto"
Grzegorz,
kto to jest -panie "ślicznie dziękuję kolegom modelarzom za przybycie na to modelarskie święto"? I gdzie to było? Ciekaw jestem bardzo, kto zacz?
Rozwiń myśl, proszę.
Będziemy atakować małymi grupami- tak po 12, 13 milionów- powiedział chiński generał.
Tak równiutko ułożone te hełmy....wyglądają jakby były na grobach.
Dorób Edmuś jeszcze brzozowe krzyże, płaczące niemieckie matki i do Centum Wypędzonych będzie jak znalazł.
Milczenie jest złotem.
Będziemy atakować małymi grupami- tak po 12, 13 milionów- powiedział chiński generał.