*[Relacja/Artyleria] Oerlikon 3x1:10
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
- x 8
-
Oerlikon 3x1:10
Nadejszła wiekopomna chwila...
Ekhem, ekhem...Co to ja chciałem... A, zamieścić fotki No to tak by się przedstawiały moje Oerlikonki. Na początek Angliczak:
Teraz Amerykan z telewizorkiem:
I drugi Amerykan, bardziej tradycyjny:
I cała trójeczka:
Dziękuję za dobre słowa, które dotychczas tu zapisaliście, teraz możecie się spokojnie po mnie przejechać. W zależności, jak się komu efekt końcowy podoba. Pozdrawiam
Ekhem, ekhem...Co to ja chciałem... A, zamieścić fotki No to tak by się przedstawiały moje Oerlikonki. Na początek Angliczak:
Teraz Amerykan z telewizorkiem:
I drugi Amerykan, bardziej tradycyjny:
I cała trójeczka:
Dziękuję za dobre słowa, które dotychczas tu zapisaliście, teraz możecie się spokojnie po mnie przejechać. W zależności, jak się komu efekt końcowy podoba. Pozdrawiam
Niesamowite!
Pozdrawiam,
Zbyszek
Pozdrawiam,
Zbyszek
Na warsztacie: Leopard 2A5, J6K1 Jinpu
Zawieszone: Pogoria, XP-61E
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
-----------------------------
Wspieram .oO R357
Zawieszone: Pogoria, XP-61E
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
-----------------------------
Wspieram .oO R357
Zaszalałeś Tomisław z ilością tych wpisów, ale nie tylko
Momentami patrzyłem na twoje wyczyny z sceptycyzmem, głównie chodziło mi o fakturę powierzchni i to, że gdzie nie gdzie jakieś tam paproch czy chropowata powierzchnia . No ale jak patrze teraz na całokształt tego co stworzyłeś to jestem pod olbrzymim wrażeniem .
Moje gratulacje.
Momentami patrzyłem na twoje wyczyny z sceptycyzmem, głównie chodziło mi o fakturę powierzchni i to, że gdzie nie gdzie jakieś tam paproch czy chropowata powierzchnia . No ale jak patrze teraz na całokształt tego co stworzyłeś to jestem pod olbrzymim wrażeniem .
Moje gratulacje.
W budowie: Halny;
-
Oerlikon 3x1:10
Z tą ilością wpisów to taki wypadek przy pracy, proszę admina żeby te powtórki wykasował