*[Relacja/Statek] Trawler M/T Regulus (Fly Model 116)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Jeta, ten numer po skosie jest rzeczywiście tak wydrukowany, ale biorącv pod uwagę wznos pokładu ku dziobowi to raczej sugerowłbym się, że raczej ten drugi jest krzywo - te napisy to już kwestia opracowania modelu, a na temat tego nie zmierzam dyskutować bo statek sam w sobie jest opracowany świetnie i życzyłbym sobie wszystkich tak doskonale opracowanych modeli (Dar Młodzieży) z tego wydawnictwa.
Abyście nie myśleli, że prace przy statku przerwano oto dowód, że intensywnie trwają ale w związku z tym, że przyszła kolej na małe elementy to za bardzo nie ma co pokazywać
Ostatnio zmieniony sob gru 17 2005, 10:47 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 5 razy.
Dopiero ukończyłem poręcze przy pokładówce co zajmuje dość dużo czasu, a już musiałem wziąć się za relingi i ze względu na to, że robię je w dość specyficzny sposób to niestety troszkę to potrwa - mimo że prace trwają codziennie to nie za bardzo widać efekty. Mimo to pokazuję wam jak to wygląda.
Ostatnio zmieniony sob gru 17 2005, 10:47 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 4 razy.
Stan statku na dzisiejszy wieczór, było troszkę gimnastyki z przyklejeniem nadbudówki ze względu na wyoblenie pokładu, do którego troszkę mi to niepasowało ale że karton jednak troszkę się poddaje i można go troszkę wygiąć oraz moc Super Glue zrobiły swoje. Efekty dzisiejszej pracy poniżej.
Ostatnio zmieniony sob gru 17 2005, 10:50 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 4 razy.