*[Relacja/Czołg] Japoński Czołg Chi-He
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Witam.
Po dosc dlugim juz okresie czasu nic nie pisania relacja zbliza sie pomalutku ku koncowi. Obecny stan modelu mozna bylo obejrzec na konkursie w maju. Jak narazie jestem w trakcie wykanczania gasiennic. I jeszcze troszke drobnicy waloryzacyjnej pozostalo, ktora zostawilem sobie na sam koniec.
Kupka ogniwek do pomalowania.
Pomalowane juz ogniwka. Maluje Gunmetalem.
Przymiarka gotowych elementow gaski.
Druga gaska zalozona na sucho zeby sprawdzic ile ogniwek potrzebuje.
Mysle ze nastepny wpis bedzie juz konczacy cala relacje.
Pozdrawiam
StRuNa
Po dosc dlugim juz okresie czasu nic nie pisania relacja zbliza sie pomalutku ku koncowi. Obecny stan modelu mozna bylo obejrzec na konkursie w maju. Jak narazie jestem w trakcie wykanczania gasiennic. I jeszcze troszke drobnicy waloryzacyjnej pozostalo, ktora zostawilem sobie na sam koniec.
Kupka ogniwek do pomalowania.
Pomalowane juz ogniwka. Maluje Gunmetalem.
Przymiarka gotowych elementow gaski.
Druga gaska zalozona na sucho zeby sprawdzic ile ogniwek potrzebuje.
Mysle ze nastepny wpis bedzie juz konczacy cala relacje.
Pozdrawiam
StRuNa
Witam.
Roderyk jak bym chcial tak wszystkie otworki zrobic w gaskach i tak zeby wygladaly jak orginaly to ja juz wole zakupic zestaw wycinany laserowo. Dlaczego ... ano sprobowalem cos takiego zrobic recznie. Dla mnie osobiscie gehenna srodek gaski nalezalo by podzielic na 2 czesci a co za tym idzie 2 razy wiecej pracy.
Porownujac jeszcze do innej pancerki jaka posiadam to te gaski sa malutkie i tez ciezej mi sie je robi.
Tym bardziej ze czasu to ja za wiele nie mam. Beda takie jak sa. Moze kiedys wymienie je na wycinane laserowo a moze i nie pozyjemy zobaczymy.
Aktualnie chce go skonczyc bo nastepne modele leza odlogiem.
Pozdrawiam
StRuNa
Roderyk jak bym chcial tak wszystkie otworki zrobic w gaskach i tak zeby wygladaly jak orginaly to ja juz wole zakupic zestaw wycinany laserowo. Dlaczego ... ano sprobowalem cos takiego zrobic recznie. Dla mnie osobiscie gehenna srodek gaski nalezalo by podzielic na 2 czesci a co za tym idzie 2 razy wiecej pracy.
Porownujac jeszcze do innej pancerki jaka posiadam to te gaski sa malutkie i tez ciezej mi sie je robi.
Tym bardziej ze czasu to ja za wiele nie mam. Beda takie jak sa. Moze kiedys wymienie je na wycinane laserowo a moze i nie pozyjemy zobaczymy.
Aktualnie chce go skonczyc bo nastepne modele leza odlogiem.
Pozdrawiam
StRuNa
Witam.
Prawie po pieciu miesiacach przyszla pora aby zakonczyc relacje.
Model wg mnie nalezy do srednio-trudnych.
Mysle ze co do budowy oraz bledow wszystko wyjasnilem w swojej relacji.
Wiec nie ma co sie rozpisywac i zapraszam do obejrzenia finalnej sesji.
I jeszcze skoro jedyne zdjecia jakie udalo mi sie znalezc w internecie byly czarno-biale to i moich kilka .
Niniejszym dziekuje za uwage wszytkich ogladajacych i uczestniczacych w relacji.
Pozdrawiam
KONIEC
Prawie po pieciu miesiacach przyszla pora aby zakonczyc relacje.
Model wg mnie nalezy do srednio-trudnych.
Mysle ze co do budowy oraz bledow wszystko wyjasnilem w swojej relacji.
Wiec nie ma co sie rozpisywac i zapraszam do obejrzenia finalnej sesji.
I jeszcze skoro jedyne zdjecia jakie udalo mi sie znalezc w internecie byly czarno-biale to i moich kilka .
Niniejszym dziekuje za uwage wszytkich ogladajacych i uczestniczacych w relacji.
Pozdrawiam
KONIEC