A gdyby nie Twój post, to może bym nawet tego nie zauważył, bo na główną stronę, to raczej rzadko wchodzę.Bartosz B. pisze:jak by nie fotka tygodnia to pewnie nawet nie zajrzał bym do tego tematu
Przeciwlotniczy Crusader (Italeri 1/35) [ukończony]
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Cieszę się, że Wam się podoba i bardzo mi miło, że dostałem zdjęcie tygodnia, za którą uprzejmie dziękuję.
-
Witam
Otóż Tomku, zupełnie nie wiem jak Ci to powiedzieć ............ ale ten twój Krzyżowiec jest ..................................
SUPER
Bardzo ładnie wykonana praca.
Na szczególną uwagę zasługuje tu kilka elementów.
1 - gąski, dałeś gumisie - ale zamocowałeś je tak, że nie widać ich prawdziwej natury. Jest to sztuka sama w sobie i chociażby z tego powogu należą Ci się brawa.
2 - zabiegi po, czyli brudzenie, cieniowanie itd. Wykonane z zachowaniem umiaru. Co wbrew pozorom wcale takie trywialne nie jest. Brawo - ponownie
3 - Bardzo ładne zdjęcia. Co też wcale takie powszechne nie jest.
Suma sumarum pozwól, że się powtórzę - wyrazy szacunku, uznania i szczerego podziwu.
Oby tak dalej.
PS. A co do tempa - przecież to nie jest dyscyplina na czas
Otóż Tomku, zupełnie nie wiem jak Ci to powiedzieć ............ ale ten twój Krzyżowiec jest ..................................
SUPER
Bardzo ładnie wykonana praca.
Na szczególną uwagę zasługuje tu kilka elementów.
1 - gąski, dałeś gumisie - ale zamocowałeś je tak, że nie widać ich prawdziwej natury. Jest to sztuka sama w sobie i chociażby z tego powogu należą Ci się brawa.
2 - zabiegi po, czyli brudzenie, cieniowanie itd. Wykonane z zachowaniem umiaru. Co wbrew pozorom wcale takie trywialne nie jest. Brawo - ponownie
3 - Bardzo ładne zdjęcia. Co też wcale takie powszechne nie jest.
Suma sumarum pozwól, że się powtórzę - wyrazy szacunku, uznania i szczerego podziwu.
Oby tak dalej.
PS. A co do tempa - przecież to nie jest dyscyplina na czas
Pozdrawiam wszystkich
Sklejacz
Sklejacz