*[Relacja/Samolot] P-11C z MM
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Jeżeli to jeszcze możliwe, to proponowałbym wkleić krążek dystansujący z bloku technicznego między kołpak a resztę kadłuba.Wytworzy się wtedy taka malutka szparka - tak jak jest w rzeczywistości.
Jedenastka super.
Pozdrawiam
Jedenastka super.
Pozdrawiam
Od czasu do czasu trzeba czasami...
USS "Essex" - czeka w doku
"Tobruk" - prace ruszyły
USS "Essex" - czeka w doku
"Tobruk" - prace ruszyły
Mimis moje gratulacje. Włożyłeś sporo inwencji i dużo pracy w wykonanie tego modelu. Gratuluje jego ukończenia i cierpliwie czekam na zapowiedź nowej relacji.
PS. Będzie kogo podpatrywać po powrocie do mojej P11
PS. Będzie kogo podpatrywać po powrocie do mojej P11
W budowie: Halny;
Dzięki Piterski, zastanawiam sie jaką opcję przyjąć przy wykonaniu anten (na pewno będzie ta łatwiejsza ), elastyczne niteczki z garderoby żony, czy też cieniutkie druciki. Myślę że odpowiedź przyjdzie sama w trakcie prób.
P.S.
co do planów na przyszłość to w pierwszej kolejności będzie Mig-27 z Academy 1:72- obiecałem synowi że go skleimy (będzie bez dodatków, tak jak wychodzi z pudełka)
dodatki Parta dokupiłem tylko do Hellcata i P-47 Razorback też z Academy
W następnej kolejności będzie to spotkanie z naturą czyli wycinanki czysto przyrodnicze - FLORA z Modelika (wręgi kadłuba są już częściowo połączone).
P.S.
co do planów na przyszłość to w pierwszej kolejności będzie Mig-27 z Academy 1:72- obiecałem synowi że go skleimy (będzie bez dodatków, tak jak wychodzi z pudełka)
dodatki Parta dokupiłem tylko do Hellcata i P-47 Razorback też z Academy
W następnej kolejności będzie to spotkanie z naturą czyli wycinanki czysto przyrodnicze - FLORA z Modelika (wręgi kadłuba są już częściowo połączone).