Witam!
Zachęcony oglądaniem relacji z Krazów, kupiłem dziś suche pastele i oto efekty mojej pierwszej w historii próby waloryzacji:
(zdjęcia robione w opcji makro,bez lampy)
(makro z lampą..)
Pozdrawiam!
Moim zdaniem bardzo fajnie [ i realistycznie] to wyglada , jednak bardzo kłuje mnie w oczy rura wydechowa - jest , tak na oko , conajmniej ze dwa razy za cienka. Ja do takich rzeczy uzywam izolacji z drutu miedzianego 1mm [srednica izolacji kolo 3-3,5mm].
Tak trzymaj .
potwierdzam jest za cieka,chcesz to mam zuka (wszystko jest dosyc podobnej budowy to CI zrobie zdjecia
a tlumik jest za czysty i same rury,
mam zalozony od tygodnia nowiusi i juz jest niezle brudny ;):D
Witam!
Wedle życzenia powstał nowy wydech(chyba lepsiejszy od pierwotnego;-)) oraz trochę bardziej wyrazisty bruzding:
A tak na marginesie to jakie lepiej fotki wklejać, takie wielkie jak te czy mniejsze:-)?
Pozdrawiam!
Dzisiaj skromnie ale zawsze coś:-) Skończyłem przednie zawieszenie i dorobiłem stabilizatory. Wyszło jak wyszło...Niestety skopałem skrętność kół i są umocowane na stałe:
Jeszcze tylko stopnie, chłodnica z mocowaniem i koniec podwozia, biorę się za wnętrze.
pozdrawiam!
Witaj.
Myślę że zamocowane "na stałe" koła nie będą odwracać uwagi od tego co ci się udało zmontować.
Zawieszenie wyszło super.
Czekam na wnętrze.
Pozdrawiam.
z powodu ogólnych warunków atmosferycznych dolega mi wielkie lenistwo:-) Zmontowałem tylko stopnie i prawie całą deskę rozdzielczą(bedzie jeszcze "daszek" nad zegarami i spróbuje zrobić przełączniki 3D)
Mały upgrade zdjęć szoferki, brakuje tylko pedałów..
nie wiem czy dobrze zrobiłem lakierując wnętrze bezbarwnym humbrolem..błyszczy się chyba za mocno
Pozdrawiam!